Kézilabda
Kekezovity Anna

Vívás: Szatmári András meghosszabbította szerződését (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.10.09 Frissítve: 2021.10.08 Vívás – kard

Olimpiai bronzérmes kardozónk 2024-ig kötelezte el magát egyesületünknél.

Remekül érzem magam a klubnál, nagyon megbecsülnek, így eszembe sem jutott, hogy máshol kössek ki – mondta klasszis sportolónk.2018-ban igazoltam ide, azóta két világbajnoki és egy Európa-bajnoki ezüstérmet, illetve egy olimpiai bronzérmet szereztem, tehát nem volt eseménytelen ez az időszak. Nagyon büszke vagyok ezekre az eredményekre.

Szatyi arról is szót ejtett, milyen tapasztalatokkal gazdagodott a tokiói olimpián, de már a következő ötkarikás játékokról is beszélt.

Rengeteget tanultam a Tokióban történtekből. Ugyan a koronavírus-járvány miatt nem a megszokott módon zajlott az olimpia, a helyszín, az életérzés már bennem van, ráadásul csapatban bronzérmet szereztünk. A párizsi játékokig szeretnék technikailag és fizikailag is fejlődni, de addig lesz két világbajnokság, amiből az egyik egyben olimpiai kvalifikációs verseny is, tehát először ott szeretnék jól szerepelni. Az elsődleges cél egyelőre a kijutás.

Az idei szezonra már elkezdődött a felkészülés, 28 éves sportolónk igyekszik minél hamarabb csúcsformába lendülni.

A felkészülés eleje nem esett jól hiszen az olimpiát követő pihenés alatt csak hobbisportokat űztem, extra mozgásokat nem végeztem. Túl vagyunk a magaslati edzőtáboron, ami nagyon kemény volt, de el kell kezdeni valahol, hiszen október végén a válogatón már szeretnék jól teljesíteni, novemberben pedig már Grand Prix-verseny vár ránk.

Hosszabb videós interjú hamarosan.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!