Taekwondo
Salim Sharif

Vívás: Nyílt edzés, fotózás és közös ebéd

Publikálva: 2021.07.14 Frissítve: 2021.07.13 Vívás – kard

Nyílt edzéssel búcsúzott a médiától a Szatmári Andrást is soraiban tudó magyar vívóválogatott. A tatai edzőtáborból az Esterházy-kastélyba vezetett az út, ahol elkészültek a csapatfotók.

Lassan hagyományosnak mondható módon köszönt el a magyar vívóválogatott a médiától, no meg az itthoniaktól. Az olimpiai felkészülés egyik állandó és örökös helyszínén, a tatai edzőtáborban gyűlt össze a tokiói küldöttség a nyílt médiaedzésre, amelyen azért korántsem a vívás játszotta a főszerepet. Sokkal inkább az, hogy megköszönve a médiának a nyugodt felkészülés biztosítását, lehetőséget adjunk az újságíró kollégáknak munkájuk elvégzésére. Azaz szabadon beszélgessenek, interjúzzanak, fotózzanak bármelyik tokiói magyar utazóval.

A nyílt edzést meglátogatta Csampa Zsolt, a szövetség elnöke is, de a kamerák kereszttüzében természetesen ott volt az MTK Budapest klasszisa, Szatmári András is.

A 13 fős küldöttség csütörtökön indul Tokióba, a versenyzők pedig július 22-én és 23-án költöznek be az olimpiai faluba.

Forrás: hunfencing.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!