Atlétika
Krizsán Xénia

Vívás: négy érmet szereztünk a Bükfürdő-kupán

Publikálva: 2022.03.15 Frissítve: 2022.03.14 Vívás – tőr/párbajtőr

Két fiatal párbajtőrözőnk is győzelmet ünnepelhetett a hétvégén.

Négy korosztály bizonyíthatott a hétvégi Bükfürdő-kupa Olimpici párbajtőrversenyen. Pénteken a gyermek korcsoportban kiválóan indítottunk, hiszen Nébald Melinda diadalmaskodott, míg klubtársa, Papp-Szilágyi Luca a bronzérmet szerezte meg. Tóth Alíz a 20., Dobrocsi Adrienn a 36. helyen zárt. A fiúk mezőnyében Dobán Zsombor a 12., Bacsó Dániel a 18., Mosolygó Márton a 27., Papp Dávid Ádám a 32., Harmati Péter a 39. lett.

Szombaton, a törpici fiúk mezőnyében Tímár Péter is remek napot fogott ki, ő is aranyéremmel zárt, míg Horváth Ádám a 14., Kardos Gergely a 17., Zoboki Nándor a 23., Pernyész Fülöp pedig a 32. helyen végzett. A lányoknál Somody Zorka teljesített a legjobban, ő a kilencedik pozícióban zárt, Tóth Rozália pedig a 18. lett.

Az újonc lányok között Papp-Szilágyi Luca nem sokkal maradt le a dobogóról, a hatodik helyet kaparintotta meg, Nébald Melinda gyermek korcsoportos győzelme után itt a tizedik helyen zárt, majd a serdülőknél ötödik lett, többek között klubtársa, Rózsás Júlia mögött, aki csak a döntőben talált legyőzőre, így ezüstérmet szerzett.

Az újonc fiúknál Kömöz Patrik Márk zárt a legelőkelőbb helyen, ő a 15. helyen végzett.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!