Vívás – kard
Szatmári András

Hírek

Vívás – kard 2021.07.08 Vívás: „Képes vagyok bárkit megverni” (LAPSZEMLE)

Vívás: „Képes vagyok bárkit megverni” (LAPSZEMLE) Szatmári András első olimpiája lesz a tokiói, és két éremmel is zárhatja: Gárdos Gábor tanítványa önbizalommal tele vág neki a versenynek.

Vívás – kard 2021.06.25 Kardvívás: Szatmári Andrásék a felkészülés utolsó szakaszához érkeztek (AUDIÓ)

Kardvívás: Szatmári Andrásék a felkészülés utolsó szakaszához érkeztek (AUDIÓ) Szatmári András az InfóRádió „Vívópercek” című műsorában az olimpiai előkészületekről beszélt.

Vívás – kard 2021.06.15 Vívás: Az erőnléti edzéseken van a hangsúly

Vívás: Az erőnléti edzéseken van a hangsúly Az olimpiára készülő magyar férfi kardválogatott hétfőn az ausztriai Ramsauba utazott, ahol egyhetes erőnléti edzőtáborozáson vesznek részt Szatmári Andrásék.

Vívás – kard 2021.05.26 Vívás: Ünnepi hangulatú közgyűlés

Vívás: Ünnepi hangulatú közgyűlés Egyhangúlag fogadta el a tagság a beszámolókat a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) keddi közgyűlésén, melyen kerek évfordulósok köszöntésére is sor került.

Vívás – kard 2021.05.14 Vívás: Aranyéremért utaznak Tokióba (LAPSZEMLE)

Vívás: Aranyéremért utaznak Tokióba (LAPSZEMLE) Végleg lezárult a vívás olimpiai kvalifikációja. A Magyar Vívó Szövetség honlapja a Szatmári Andrással felálló kardcsapat esélyeit latolgatta.

Vívás – kard 2021.05.08 Kerékpározással és kirándulással hangoltak

Kerékpározással és kirándulással hangoltak Férfi és női kardban már nem lépnek pástra versenyen Tokióig olimpikonjaink, de Miskolctapolcán, illetve Jakabszálláson már elstartolt a közvetlen ötkarikás felkészülés.

Vívás – kard 2021.05.07 Vívás: 220-as pulzus, hideg fej (VIDEÓ)

Vívás: 220-as pulzus, hideg fej (VIDEÓ) Nagy-Kovács Rami látogatta meg világbajnok kardozónkat, Szatmári Andrást.

Vívás – kard 2021.04.18 Vívás: „Semmi nem motivál jobban az olimpiánál” – Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Semmi nem motivál jobban az olimpiánál” – Szatmári András (LAPSZEMLE) Fogalma sincs, hogy a három testőr közé befért volna-e a vívótudásával, Yoda mester viszont tényleg erőt adott neki. Tokióba éremesélyesként utazik Szatmári András, klubunk világ- és Európa-bajnok kardozója, aki az ötkarikás álmairól, a pszichológia fontosságáról, érzelmesebb oldaláról, valamint az édes teherről mesélt a Sport’s Life honlapjának.

Vívás – kard 2021.03.16 Vívás: 111 éve született Gerevich Aladár (VIDEÓ)

Vívás: 111 éve született Gerevich Aladár (VIDEÓ) Ali bácsi hétszeres olimpiai aranyérmes, tizennégyszeres világbajnok, harmincnégyszeres magyar bajnok vívó, edző, 1910. március 16-án született Jászberényben.

Vívás – kard 2021.03.14 Vívás: Bronzérmes a magyar férficsapat

Vívás: Bronzérmes a magyar férficsapat Bronzérmet nyert a Szatmári Andrással felálló magyar férfi kardválogatott a budapesti világkupaversenyen.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!