Karate
Hárspataki Gábor

Vívás: Arany után bronz

Publikálva: 2021.05.23 Frissítve: 2021.05.24 Vívás – tőr/párbajtőr

A junior mezőnyben a dobogó harmadik fokára állhattak fel a párbajtőröző lányok.

Vasárnap két férfi és két női együttesünknek szurkolhattunk a párbajtőr országos csapatbajnokságon. Első számú fiúcsapatunk (Balázs Bence, Bartkó Levente, Bene Zoltán, Somody Soma) az OMS-Tata legyőzésével került a nyolc közé, míg a második számú négyesünk (Dunay Máté, Koska G Bendegúz, Marschall Attila, Szalai Zalán) a Békessy Debrecen, valamint a BHSE elleni győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe. A két kék-fehér kvartett a nyolc között egymás ellen vívott az elődöntőbe kerülésért, az I-es gárda 45-38-as sikerrel jutott a legjobb négy közé.

Sajnos az elődöntőben nem bírtunk a Vasassal, a bronzmérkőzésen pedig az Alba Régia fogott ki rajtunk, így végül negyedikek lettünk, míg az MTK Budapest II. végül a hatodik helyre ért oda.

A női mezőnyben a Wimmer Dorina, Miskó Dorina, Marschall Réka, Nébald Franciska összeállítású együttes az elődöntőig menetelt, ám ott 45-30-as vereséget szenvedett a BHSE ellen. A bronzmeccsen javíthattak Dorináék, és 37-36-ra sikerült legyőzniük a PTE-PEAC gárdáját, ezzel a dobogó harmadik fokára állhattak fel. A Gajzinger Dóra, Csendes Luca, Parlagi Regina, Eszes Noémi négyes a 17. helyen zárta a viadalt.

Vívás: Arany után bronz

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!