Atlétika
Krizsán Xénia

Visszavágott a TF-BP

Publikálva: 2018.02.12 Frissítve: 2018.02.12

Ezúttal nem tudtuk legyőzni a Tehetséges Fiatalokat.

TF-BP - MTK Törökbálint  66-60 (17-9, 13-16, 20-14, 16-21)

Ha azt mondjuk, pocsékul kezdtük a mérkőzést, akkor finoman fogalmaztunk, ugyanis hét perc elteltével 15-3-ra vezetett a hazai gárda. A negyed végére azért kicsit közelebb férkőztünk (17-9).

Aztán úgy tűnt, beindul a gépezet, hamarosan 17-16-ra felzárkóztunk. Utána többször is volt egypontos különbség, de a vezetést nem tudtuk átvenni, sőt a félidőben öt pont volt a különbség (30-25).

Sajnos a harmadik negyed eleje a tőlünk már-már megszokott, érthetetlen, gyenge kezdést hozta, és három perc elteltével 38-27-et mutatott az eredményjelző. Innen aztán görgettük magunk előtt a hátrányt. A záró felvonás előtt 50-39-re vezettek a hazaiak.

Rossz döntések, nem megfelelő vállalások, pontatlan befejezések jellemezték támadójátékunkat a negyedik negyed elején is, és nyolc perccel a vége előtt elúszni látszott a hajó (54-39). Bár voltak fellángolásaink, és sokáig reménykedtünk, hogy átszakad a gát, de nem így lett. A TF-BP biztosan nyerte meg a mérkőzést.

Nincs más hátra, idegenben is el kell kezdenünk győzni, ha versenyben akarunk maradni a legjobb nyolcba kerülésért. Erre legközelebb pénteken, Miskolcon lesz lehetőség.

Bódi Ferenc vezetőedző: – Ma nem játszottunk jól, nagyon megilletődötten kezdtük a mérkőzést. A védekezés jól működött, amikor a megbeszélteket koncentráltan betartottuk, viszont pontatlanok voltunk és rossz döntéseket hoztunk támadásban. Összességében sokkal nagyobb energiával, több munkával és óriási koncentrációval kell ezeket a találkozókat megvívni, ahol döcög a játékunk.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!