Karate
Sterck Laura

Valóra vált álom (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2018.07.23 Frissítve: 2018.07.23 Labdarúgás női

Amerikai légiósunk, Kayla Cappuzzo az LI Herald amerikai napilapban.

Kayla hétköznap 16:00 órakor indul el edzésre, és általában 16:30-kor érkezik meg az Új Hidegkuti Nándor Stadionba, vagy a Lantos Mihály Sporttelepre, ahol a nyári felkészülés során 17:00 órakor kezdődnek a foglalkozások.

Őszintén szólva, ez egy valóra vált álom. Egész életemben az volt a célom, hogy profi labdarúgó lehessek, és örülök, hogy itt vagyok Budapesten, minden pillanatát élvezem. – nyilatkozta a lapnak Kayla.

– Nagyon sokat játszott gyerekként a bátyja társaságában fiúkkal, majd egy idő után a fiam barátai azt mondták: Ne hozza le közéjük a testvérét, mert jobb, mint ők. – idézte fel a kezdeteket a Heraldnak Kayla apukája, Michael Cappuzzo.

Az amerikai játékos leigazolása azért is nagy szó, mert Svédországból az egyik profi klub is próbálta őt szerződtetni, az amerikai utánpótlás-válogatott támadó azonban végül az MTK Hungária FC mellett döntött.

Minden gyereknek, aki ezt a cikket olvassa, azt üzenem, hogy kövesse az álmait. Minden lehetséges, csak dolgozni kell érte. – mondta a jövő generációjának címezve gondolatait játékosunk.

A teljes cikket angolul ITT olvashatják el.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!