Atlétika
Kulunics Vince

Újra együtt a válogatott

Publikálva: 2020.07.01 Frissítve: 2020.06.30 Taekwondo

Összesen hat MTK-sportoló a nemzeti csapat keretében.

A Magyar Taekwondo Szövetség napi kapcsolatban van a Nemzetközi Taekwondo Szövetség (WT) és az Európai Taekwondo Szövetség (WTE) szakembereivel. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a WTE által kiírt szeptemberi, U21-es, kadet és gyermek Eb-t elhalasztják. A G-s versenyek megtartásáról, illetve törléséről egyelőre nem született döntés. A nemzetközi szövetség kivár, mert a junior világbajnokság októberi megrendezése is bizonytalan: a világon sok helyen még tombol a járvány, de Európában is egyre több országban nő a fertőzöttek száma.

Ezek alapján októberben kezdődhet el a versenyszezon, a válogatott versenyzők pedig lassan újra formába lendülhetnek a júliusban kezdődő keretedzéseknek is hála.

A-keret
Felnőtt: Patakfalvy Luca, Patakfalvy Csenge, Bailey Kelen, Salim Sharif  (mind MTK Budapest), Füredi Rebeka (UTE), Kopcsik Laura (BHSE), Józsa Levente (BHSE)
Junior: Salim Omar (MTK Budapest), Halász Dóra, Somogyi Anna, Molnár Bendegúz (mind MTKDSZ), Padla Orsolya (BHSE)

B-keret
Felnőtt: Gadácsi Dorottya, Csiszár László, Piros Dániel (mind Tájfun SE), Lestyán-Goda Zsuzsanna, Tóth Enikő (BHSE), Práth Bence (Békéscsaba)
Junior: Tóth Dáriusz (MTK Budapest), Raposa Csenge (Dunakeszi), Bagi Balázs (Tornádó SE), Vincze Máté (BHSE), Pfeifer Márton (Pécs), Gál Dániel, Gál Melhior, Hoták Marcell, Kovács Marcell, Tóbiás Roland (mind Tájfun SE)

(Forrás: wtftaekwondo.hu)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!