Taekwondo
Salim Omar

Újra a Heltai Gáspár Általános Iskolában jártunk

Publikálva: 2024.06.14 Frissítve: 2024.06.13 MTK Budapest

Ismét meglátogattuk a zuglói iskola tanulóit.

Megígértük, hogy vissza fogunk térni még a zuglói Heltai Gáspár Általános iskolába, és ha mi valamit megígérünk, akkor tartjuk is a szavunkat. Ezúttal az iskola az alsós gyerek számára szervezett egész délelőttös sportnapot, aminek mi is részesei voltunk.

Ezúttal Zágor Bernadett, az MTK Budapest női labdarúgócsapatának játékosa, valamint korábbi futballistánk, Horti Boglárka tartott velünk, aki ma már gyógytornászként dolgozik a klubnál. Természetesen az egyesület kabalafigurája, Gedeon is velünk tartott.

Rövid bevezetés után, az első feladatuk az osztályoknak az volt, hogy kemény kvízkérdéseken verekedjék át magukat, amit sikerrel abszolváltak. Ezután jöhetett az osztályok közötti sorverseny. Ezt követően éles mini bajnokság indult, amit az osztályok maguk között vívtak meg, de minden csapatba beállt Detti, vagy Bogi. A játék végeztével ismét lehetőség adódott Gedeonnal közös képeket készíteni.

Az esemény végén ünnepélyes eredményhirdetése következett a kvízversenynek, amin értékes oklevelet és emléklapot kapott minden gyerek. A legvégén még jöhetett a szokásos roham az autogramokért, majd a kötetlen beszélgetés a gyerekekkel.

Nehéz volt elszakadni tőlük, mi is nagyon jól éreztük magunk a társaságukban, de kis barátainknak ismét megígértük a visszatérést és így is teszünk majd.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!