Atlétika
Nagy Marcell

Gyakorlás a Gyakorlóban

Publikálva: 2020.10.14 Frissítve: 2020.10.14 Rövidpályás gyorskorcsolya

Országos bajnokság helyett tesztversenyt rendeztek a hétvégén.

Rövidpályás gyorskorcsolyázóink a hétvégén a Gyakorló Jégcsarnokban vettek részt zártkapus tesztversenyen, ahol a fiatalabbak között a fiúk és a lányok együtt versenyeztek, csak az idősebbeknél indították külön kategóriában a két nem tagjait.

A divízió 1-es mezőnyben Kun Bence Benedek 333 és 500 méteren is győzni tudott, így összetettben is ő végzett a legjobb pontszámmal. A lányok közül Görgényi Antónia teljesített a legjobban, ő hetedik helyen zárt, Kiss Gebora Flóra kilencedik, Dobrán Réka tizedik lett.

A második kategóriában Zsu Sajo nyerte a 333 métert, illetve második lett 500-on, ezzel diadalmaskodott összetettben, míg Kiss Gebora Bence a nyolcadik, Bodnár Andor a tizenhetedik, Dunay Gerda pedig a huszonötödik pozícióban végzett a végső elszámolásnál.

A felnőtt lányok között 500 méteren Varga Regina Eszter harmadik helyen ért célba a döntőben, míg a fiúknál Szász Attila második, Szigeti Ádám negyedik lett ugyanezen a távon. 1000 méteren Szigeti Ádám harmadik helyen ért célba, de több fiatal versenyzőnk remekül szerepelt a népes, vegyes korosztályokat felvonultató mezőnyben.

Részletes eredménysor ITT.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!