Atlétika
Szabó Beatrix

Kosárlabda: szombat este újabb kulcsfontosságú összecsapás következik

Publikálva: 2021.11.27 Frissítve: 2021.11.27 Kosárlabda női

Élvonalbeli női kosárlabdacsapatunk a múlt hét során hatalmas győzelmet aratott a LUDOVIKA-FCSM CSATA otthonában. A mérkőzés elején hol itt, hol ott volt az előny, majd a találkozó közepén ellépett a Csata, de végül – köszönhetően az elképesztő utolsó tíz percnek – sikerült felülmúlnunk fővárosi riválisunkat.

A Csata elleni győztes összecsapás után újabb fontos találkozó előtt állunk, hiszen hazai környezetben fogadjuk az újonc BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS gárdáját. A szigetszentmiklósiak hozzánk hasonlóan nyert meccsel hangolhatnak, ráadásul az első volt nekik a klub NBI-es történelmében is. A Pest megyei együttes több mint húsz ponttal tudott felülkerekedni a PINKK Pécsen, akik ellen nemrég mi is győzelmet tudtunk aratni.

A szigetszentmiklósi együttes nagyjából hasonló játékerőt képvisel, mint mi – fontos azonban kihangsúlyozni, a két fél még nem találkozott egymással az élvonalban, ezért kár is lenne komoly esélylatolgatásba kezdeni. Csapatkapitányunk mérkőzés előtti interjújával hangolódjatok a találkozóra:

A mérkőzés 18:00-kor kezdődik az MTK Budapest városmajori kosárlabdacsarnokában.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!