Tenisz
Piros Zsombor

Újabb győzelmet remélhetünk a SMAFC ellen

Publikálva: 2016.11.11 Frissítve: 2016.11.10

Az NB I/B hetedik fordulójában a Soproni MAFC gárdája lesz az MTK Törökbálint csapatának ellenfele. A mérkőzés pénteken 17 órakor kezdődik a Törökbálint Sportközpontban.

Együttesünk pillanatnyilag a tabella harmadik helyén áll 4-2-es győzelem-vereség mutatóval. Az első két helyet jelenleg az Oroszlány és a Győr foglalják el, 5-1-es mérleggel. A várakozásnak megfelelően igen kiegyenlített bajnoki pontvadászatban csak kosárkülönbséggel van mögöttünk a TF-Budapest, a Pápai KC és a Veszprém.

Pénteki ellenfelünk 2 győzelemmel és 4 vereséggel a nyugati csoport 9. helyén tanyázik. A nagymúltú klub játékosai a Bonyhád elleni győzelemmel kezdték a bajnokságot, utána szoros küzdelemben maradtak alul Pécsen, majd az Alba Fehérvár U23-at nagy különbséggel győzték le Sopronban. Azóta viszont három vereséget könyvelhetnek el, előbb Baján majd Budafokon kaptak ki, a legutóbbi fordulóban pedig otthon szenvedtek vereséget a TF-Budapesttől.

Nem kérdés, hogy pénteken győznünk kell, de az sem, hogy a rutinos illetve a tehetséges fiatal kosarasokat felvonultató soproniak nem feltett kézzel érkeznek Törökbálintra.

A felnőtt mérkőzés után, 19:15-kor kezdődik az U20-as együttesek találkozója, amelyen fiataljaink az U20-as bajnokságban jelenleg ötödik helyezett SMAFC ellen is szeretnék megőrizni idei veretlenségüket.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!