Atlétika
Szabó Beatrix

Új szakággal gazdagodtunk

Publikálva: 2018.04.24 Frissítve: 2018.04.24 eSport

Szakosztályunk három 1v1-es játékossal bővítette keretét.

FIFA Pro Clubs csapatunkat követően a játék új szegmensére, az 1v1-es játékmódokra is belép  klubunk. Ennek két része népszerű Magyarországon. Az egyenlő feltételek mentén lejátszott mód, ahol mindkét játékos egy-egy csapatot irányít, melyekben minden karakter – legyen az angol élvonalból, vagy a magyar válogatottból – ugyanolyan besorolással rendelkezik, így a játéktudás, illetve a fizikai felépítés kihasználása a döntő faktor. Másik mód az Ultimate Team, ahol a FIFA-ban szereplő játékosokból kell felépíteni a csapatot, szem előtt tartva azok nemzetiségét, hogy milyen bajnokságban szerepelnek, és ezáltal milyen értékeket kapnak.

Első, új játékosunk neve ismerős lehet szakosztályunk eredményeit követőinek, hiszen Majorosi Krisztián tagja FIFA Pro Clubs csapatunknak is. 22 éves egyetemista, és 18 éve játszik a FIFA sorozattal. Playstation 4-es konzolon képviseli csapatunkat, és legfőbb játékbeli erénye, hogy a mérkőzés egésze alatt higgadt, egyenletes teljesítményt képes nyújtani. Krisz az 1v1-es FIFA válogatóversenyen tűnt fel, akkor még Pro Clubs csapatunkhoz érkezett, ezt követően a V4 Future Sports Festival selejtezően elért 3. helyével meggyőzte szakosztályvezetésünket, hogy méltóképpen tudja képviselni egyesületünket.

Második játékosunk Gódor Donát, aki szintén az 1v1-es válogatóversenyen keltette fel szakosztályvezetőnk figyelmét, hiszen megszerezte az első helyet. 18 éves, 12. évfolyamos középiskolai tanuló, aki 4 éve játszik a FIFA sorozattal. Playstation és xBox konzolon is szívesen játszik, fő erőssége a labdatartás, és a nyugodt játék. Donát is jelen van a FIFA Pro Clubs világában, egyesületünk riválisa, a Zylex Esport csapat támadója.

Harmadik – és egyben legfiatalabb – játékosunk a 15 éves Nagy Dávid, becenevén Divi. Ismerős lehet azoknak, akik a Pro Clubs színteret követik, nem túlzás azt állítani, hogy a játékmód egyik legjobb hazai képviselője, aki a következő átigazolási szezontól csapatunkat erősíti. Dávid – társaihoz hasonlóan – a válogatóversenyen mutatta meg magát, és tudatta, hogy „jól lát a pályán". Három éve fifázik aktívan, és Playstation 4-es konzolt használ.

Játékosaink online és offline versenyeken fogják képviselni egyesületünket, így hozzásegítve az ország első eSport szakosztályát, hogy a többi szakosztályhoz hasonló sikereket érjen el.

Az MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!