Kézilabda
Dakos Noémi

Új, izgalmas rovat indul január 19-én a Facebookon és weboldalunkon

Publikálva: 2023.01.17 Frissítve: 2023.01.17 MTK Budapest

Az Újságmúzeum Facebook-oldal főszerkesztője, Sal Endre hetente jelentkezik az MTK történetét, legendás személyiségeinek életét feldolgozó írásaival.

Ha örömmel olvasna az MTK legendás alakjainak életéről izgalmas, olykor megrázó történeteket, akkor itt a helye, hiszen Sal Endrét, a nagy népszerűségnek örvendő Újságmúzeum Facebook-oldal főszerkesztőjét is az oldalunk szerzői között köszönthetjük. Január 19-én, a klub első olimpiai bajnokának, az úszó Halmay Zoltánnak kalandos életéről írt cikkét olvashatják.

– Az MTK története a XX. század története, a nagy győzelmekkel és nagy fájdalmakkal együtt, én pedig örülök, hogy ennek a legendás klubnak a hírességeiről és kevésbé ismert, de példaértékű alakjairól írhatok a kutatómunkám után. Azt hiszem, sikerült sok olyan tényt és érdekességet megtudnom Halmay Zoltán életével kapcsolatban is, amely eddig nem volt közismert. Az írásaimban mindig arra törekszem, hogy az embert állítsam középpontba. Jelen esetben az embert, aki a kiugró eredmények mögött van – összegzett a többkönyves szerző.  

MTK Budapest FACEBOOK-oldal

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!