Kézilabda
Kekezovity Anna

Továbbra is veretlenek vagyunk otthon

Publikálva: 2016.11.13 Frissítve: 2016.11.13

A negyedik negyedben elhúztunk és nyertünk a Soproni MAFC ellen.

MTK Törökbálint – Soproni MAFC-NYME  75-63 (15-21, 19-19, 17-11, 24-12)

Törökbálint Sportközpont, 150 néző

Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, hiszen az első negyedben 18-10-re elhúzott az ellenfél kilenc percnyi játék után, amit a periódus végére 21-15-re sikerült kozmetikázni.

A második negyedben azonban újra elmentek nyolc pontra a vendégek, de a félidő hajrájára feljavult csapatunk játéka, Jakab, Horváth, Dobos és Mohay pontjainak köszönhetően sikerült egyenlíteni. Az öröm ugyanakkor nem tartott sokáig, hiszen a Sopron újra begyújtotta a rakétákat és megléptek hat pontra a félidő végére, így 40-34-es hátránnyal fordulhattunk.

A nagyszünet után ismét sikerült kiegyenlíteni és ezúttal a negyed végén nem tudott újítani a Sopron, így 51-51-es állásnál kezdődött a záró periódus.

Az utolsó negyed elején még tartotta velünk a lépést a nyugati gárda, de Boinitzer remeklésének köszönhetően megléptünk 66-60-ra. Szerencsére a hajrá is nekünk sikerült jobban, mivel Jakab megállíthatatlan volt, így 75-63-as győzelmünknek köszönhetően továbbra is veretlenek vagyunk hazai pályán.

Szarvas Gábor:Igaz, hogy nehezen szereztük meg a győzelmet, de aminek örülök, hogy végre együtt, egységesen és csapatjátékkal törekedtünk erre. Játékosaink végre átérezték, hogy a fő kulcs a sikerhez a kemény és egymást segítő védekezés. Támadás befejezéseinkkel akadtak problémáink, nevezetesen a ziccerek és a büntetők értékesítésével, ebben kell fejlődnünk. Nagyon örülök a mai győzelemnek, büszke vagyok a csapatra. Külön köszönöm a szurkolók biztatását, ők segítettek át minket többször is a nehezebb szakaszokon.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!