Karate
Sterck Laura

Tökéletes szezonkezdés

Publikálva: 2016.09.19 Frissítve: 2016.09.19

Remek játékkal, nagy különbségű győzelmet aratott az MTK Törökbálint a Veszprém csapata ellen.

A felkészülési mérkőzések során kétszer is találkozott csapatunk a Veszprémmel, és mindkétszer sikerült legyőzni őket, de nehéz meccsre lehetett számítani, hiszen a vendéggárda a bajnokság egyik esélyesének számít. A veszrémieknek nélkülözniük kellett a korábbi válogatott Kámán Tamást, valamint Blaskovits Lászlót is, aki elhagyta a csapatot.

A hazai keretben nem volt hiányzó, ami meg is látszott már a kezdésnél, hiszen nyolc nullás sorozattal indítottak a vendéglátók, az első negyedet pedig 28-18-ra nyerték. A második negyedben kicsit pontatlanabbá vált a kék-fehérek játéka, de a tízpontos előnyt így is sikerült megtartani a szünetre.

Szarvas Gábor csapata a pihenő után a harmadik játékrészben, 27-2-es rohamnak köszönhetően gyakorlatilag eldöntötte a meccset, mivel az utolsó negyedre 78-48-as előnnyel vonulhattak. Az utolsó tíz perc már csak formalitás volt, így az MTK olyan újoncoknak is játéklehetőséget adhatott, mint Bagi Donát vagy Bognár Mátyás.

Szarvas Gábor: Tökéletes este volt. Sokkal jobban játszottak a fiúk, mint amire az első bajnoki mérkőzés előtt számítottam. A második negyedben akadtak gondjaink a védőlepattanók megszerzésével, de a második félidőben kellően figyeltünk erre és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk ekkora különbséggel is.

MTK Törökbálint - HOYA-PE Veszprém 98-63 (28-18, 22-22, 28-8, 20-15)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!