Atlétika
Jankovics Dániel

Több gyerek és szülő is jelezte, hogy szeretne csatlakozni (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.09.21 Frissítve: 2020.09.21 Cselgáncs

A sportág népszerűsítése és a toborzás egyaránt cél volt az MTK Budapest dzsúdószakosztályának a Récsei családi és egészségfesztiválon tartott bemutatójával.

A Récsei családi és egészségfesztiválon az MTK Budapest dzsúdószakosztálya is képviseltette magát szombaton, hiszen a sport előtérben volt az eseményen.

– Különböző sátrakban rendezték a programokat; a szűrővizsgálatoktól kezdve egészen a dzsúdóig – kezdi a szakosztályvezetőnk, Kobza Miklós. – Mi két bemutatót tartottunk, melyek célja a sportág népszerűsítése mellett a toborzás is volt. Több gyerek és szülő is jelezte, hogy szeretne csatlakozni az edzéseinkhez. Rajtam kívül ott volt a vezetőedző, Pánczél Gábor, Kasza Norbert edző is és tizenkét sportolónk is.

A cselgáncsozók délelőtt és délután egyaránt tartottak bemutatót a néhány száz kilátogatónak.

– A rendező szerint a résztvevők száma elmaradt a várttól. Ettől függetlenül úgy érzem, jól sikerült a nap. A szisztéma egyszerű volt: az esésektől haladtunk a bonyolultabb elemekig. Földharcot és állástechnikai gyakorlatokat egyaránt tartottunk. Speciális játékokat is láthattak az érdeklődők, amelyeket interaktív módon, a jelenlevőkkel közösen végeztünk.

Dzsúdósaink egyébként a szokottnál is aktívabb életet élnek: részt vettek például a vonyarcvashegyi Lido Strandon rendezett strandrögbibajnokságon, víz alatti hokit és rögbit játszanak, szóval jöhet e versenyszezon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!