Kézilabda
Koronczai Petra

Több érmet is szereztünk (VIDEÓ + GALÉRIA)

Publikálva: 2019.06.21 Frissítve: 2019.06.21 Atlétika

Sportolóink eredményesek voltak a Honvéd-kupán.

A Legrand 35. Honvéd-kupát a budapesti Iharos Sándor atlétikai pályán rendezték. A nagy meleg némileg rányomta a bélyegét a verseny eredményeire, de sportolóink több érmet is szereztek.

Haladjunk időrendi sorrendben!

Kováts Fanni megnyerte a leány rúdugrást, miután elsőre vitte a 3.50-et, de Nonn Eszter is kitett magáért, hiszen az általa teljesített 3.40 méter új egyéni csúcs, ezzel a második helyen zárt. Hornácsik Lili 2.70-es ugrással a hatodik helyen fejezte be a versenyt.

Magasugrónk, Zelena Zalán, idei legjobbjával (1.95) nyolcadik lett. A számot a BHSE sportolója, Bárdi Olivér nyerte, egyéni csúccsal (2.12).

Női rúdugrásban csak a kísérletek száma döntött a sorrendről, hiszen az első három helyezett – 1. Siskó Zsófia (ARAK UP Akadémia), 2. Klekner Hanga (DVSC-SI) 3. Szabó Diana (MTK Budapest) – egyarán 4.00 méterig jutott. Hornácsik Gréta (3.10) nyolcadik lett.

A női magasugrásban Szabó Beatrix – idei legjobbjával – 1.65-ös eredménnyel harmadik lett a román Bara Ligia Damaris (1.70), és a BHSE sportolója, Fekete Fédra (1.70) mögött.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!