Atlétika
Szabó Beatrix

Tisztes helytállás

Publikálva: 2018.11.12 Frissítve: 2018.11.12

Kemény küzdelemben.

A bajnokságot veretlenül vezető Veszprém otthonában reálisan a címben szereplő teljesítmény lehett a célja férfi kosárlabdacsapatunknak.

Az első percekben csak kapkodtuk a fejünket, amikor Bihari Máté közeli kosarát, majd tripláját és Jakab Péter kosarát követően 2-7 volt az állás. Aztán helyreállt a világ rendje, és az első negyed végén már kiütközött a két csapat közötti különbség.

Játékosaink végig igyekeztek tartani a lépést a bajnokság egyik favoritja, a jelenleg a tabella élén veretlenül álló Veszprémmel, és ez, az első negyed második fele, valamint a harmadik negyed kivételével, többé-kevésbé sikerült is.

Most ez volt a realitás, de máris készülni kell a csütörtöki, Bonyhád elleni hazai találkozóra, ami számunkra igen fontos mérkőzés.

HOYA-PE Veszprém - MTK Törökbálint  81-56 (25-11, 25-20, 20-8, 11-17)

Veszprém, Vetési Albert Gimnázium sportcsarnoka

Statisztikai lap

Bódi Ferenc: – Ezt egy felkészülési mérkőzésnek tekintettük a jövő heti élet-halál mérkőzés előtt, amit a bonyhádi csapattal vívunk. Vérmes reményeink nem lehettek a bajnokságból kiemelkedő Veszprém otthonában. Igyekeztünk tisztességgel helytállni, ez helyenként sikerült is, de a Veszprém iszonyatos fizikai fölényét és agresszivitását nem tudtuk kompenzálni. Ennek ellenére becsületesen végighajtottuk a találkozót, és bízom benne, hogy rengeteg tapasztalattal gazdagodtak játékosaink. Gratulálok kollégámnak és csapatának, és sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

Forrás: mtkbasket.com

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!