Atlétika
Jankovics Dániel

Tévés meccsen fogadjuk a Szombathelyet

Publikálva: 2020.09.24 Frissítve: 2020.09.24 Kézilabda

A K&H liga 7. fordulójában a SZKKÁ-t látjuk vendégül.

Az Érd elleni nyögvenyelős, ám annál fontosabb győzelmet követően újabb rangadó vár női kézilabdacsapatunkra: a Hungast Szombathelyi KKA látogat az Elektromos-csarnokba.

Szombati ellenfelünk mindössze két pontot gyűjtött az első öt fordulóban, igaz, nagyon nehéz volt a sorsolása: Marosán György tanítványai legyőzték a Boglári Akadémiát, viszont alulmaradtak a Dunaújvárossal, a Siófokkal, a Győrrel és a Debrecennel szemben. Azonban senkit ne tévesszen meg a fenti eredménysor, az SZKKA – Orbán Adrienn érkezésével – erősödött a tavalyi szezonhoz képest.

A szombathelyiek legeredményesebb játékosa, a négy meccsen 24 gólt szerző Lilija Gorilszka, akit mi is jól ismerünk.

Tavaly le tudtuk győzni hazai pályán a szombathelyieket, azóta persze megerősödtek, meghatározó játékosokat igazoltak, többen is vannak. Nem lesz könnyű dolgunk, nagyon rutinos ellenféllel nézünk szembe. Nem lesz elég a győzelemhez, ha egy-egy ember nyújt kiemelkedőt, csapatként kell kihozni magunkból a maximumot – vélekedett vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir.

A szombati mérkőzésen Medve Róbert és Südi Péter fújja a sípot, a hivatalos személyek György Szolanzs Vivien és Farkas Zsuzsanna. A találkozót az M4 Sport+ (Duna World) élőben közvetíti. 

2020. szeptember 26. 19:15 MTK Budapest–Hungast Szombathelyi KKA (K&H liga, 7. forduló); Elektromos-csarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!