Atlétika
Jankovics Dániel

Tenisz: „Szeretném látni a kutyámat, és bámulni a semmibe pár napot” (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2021.03.31 Frissítve: 2021.03.30 Tenisz

Fucsovics Márton az MTI-nek nyilatkozott a következő napok programjáról.

Küzdelmes, de eredményes heteken van túl Fucsovics Márton, aki hétfőn a harmadik fordulóban búcsúzott a miami tenisztornán.

Az MTI-nek adott nyilatkozatában a világranglista 40. helyezettje elsőként az Andrej Rubljov elleni, 6:2, 6:1-re elvesztett meccsről beszélt, egy hónapon belül harmadszor kapott ki a nyolcadik helyen álló orosztól.

Ma minden sikerült neki, kiválóan játszott. Próbáltam mindent, hogy megtörjem a lendületét, de ahogy szoktuk mondani, amit csak megálmodott, minden besült neki. Jó srác, szurkolok neki, hogy megnyerje a tornát - jelentette ki a 29 éves Fucsovics. – Andrej ellen minden nehéz, szinte nincs gyenge pontja. Nem baj, majd próbálkozom tovább, hogy elkapjam. Eljön az az idő, biztos vagyok benne.

Ami a folytatást illeti, az MTK Budapest teniszezője számára az európai salakszezon következik.

– Még junior koromban rám ragadt a bélyeg, hogy nem vagyok jó salakon és hogy nem szeretem. De salakon nőttem fel, szeretem, és azt hiszem, hogy eredményes tudok lenni ezen a borításon is. Először is hazamegyek, és otthon töltök néhány napot. Nagyon rám fér, és nagyon várom. Most épp semmi kedvem máshol lenni. Szeretném látni a kutyámat, és bámulni a semmibe pár napot. Pillanatnyilag töltődnöm kell ahhoz, hogy újra várjam, hogy labdába üssek.

A menetrendről szólva Fucsovics Márton elmondta, április 11-től Monte-Carlóban lép pályára, majd Belgrád, Róma és Madrid következik.

– Még nem várom, de tudom, hogy eljön az európai salakidény. Másfél hónapja vagyok úton. Nagyon jó szezonkezdet áll mögöttem, és elégedett vagyok a munkámmal – összegzett a legjobb magyar játékos.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!