Kézilabda
Kobela Tamara

Tenisz: Piros Zsombor kiesett a vancouveri Challenger-tornán

Publikálva: 2022.08.16 Frissítve: 2022.08.16 Tenisz

Klubunk játékosa két játszmában vereséget szenvedett német ellenfelétől az első fordulóban Kanadában.

Az MTK Budapest 22 éves teniszezóje, Piros Zsombor (ATP, 160.) a német Dominik Köpferrel találkozott a Vancouverben zajló Challenger-torna első körében. A 28 éves rivális jelenleg a 139. a ranglistán, de 2021 májusában állt már az 50. helyen is.

Mindkét játékos jól kezdte a meccset saját adogatásuk mögött, 2:2-ig fej fej mellett haladtak, majd elsőként a magyar fiú bukta el szerváját (2:3). Ezután Pirosnak megvolt az esélye, hogy azonnal visszavegye brékhátrányát, azonban a két bréklabdájából egyiket sem tudta kihasználni (2:4). Sajnos a rossz széria ezt követően is folytatódott, Zsombor újra elveszítette a sajátját, így a német – 37 percnyi játék után – 6:2-vel lezárta a nyitójátszmát.

Klubunk játékosa a folytatásban hasonlóan küszködött adogatóként, a második szettben ismét két alkalommal elveszítette a szervagémét, miközben a másik oldalon Köpfer stabilan hozta azokat, Piros bréklabdáig sem tudott eljutni fogadóként. Ezzel Piros Zsombor 1 óra 10 perc után 6:2, 6:3-ra vereséget szenvedett és búcsúzott Vancouverben.

ATP CHALLENGER-TORNA, VANCOUVER
Első forduló
Piros Zsombor–Dominik Köpfer (német) 2:6, 3:6

(A képek forrása: MTSZ)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!