Atlétika
Nemes Rita

Tenisz: Piros Zsombor hazai környezetben versenyzik (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2024.03.05 Frissítve: 2024.03.04 Tenisz

Teniszezőnk mellett Füle Mátyás is a Kiskút Openen fog pályára lépni jövő héten.

Március 11-17. között Székesfehérváron rendezik a Kiskút Opent, melyen több magyar teniszező is versenybe száll, többek között Piros Zsombor és Füle Mátyás is. Az ATP Challenger versenysorozat az ATP Tour előszobája, évente több mint 150 versenyt rendeznek ebben a sorozatban a világ különböző pontján. A 2. Kiskút Open ATP Challenger 75-ös fedettpályás verseny az év legnagyobb hazai, férfi tenisztornája. 

A magyar Davis-kupa csapatból többen is pályára lépnek, a közönségkedvenc Piros Zsombor mellett Valkusz Máté és Füle Mátyás is főtáblás a székesfehérvári eseményen. Piros Zsombor már ötször nyert Challenger-trófeát, Valkusz Máté egyszer. A nevezés alapján a világsztár, a 2020-as US Open-bajnok Dominic Thiem és a 6-szoros ATP-tornagyőztes, korábbi top tízes Richard Gasquet is indul a Kiskút Openen. 

A verseny főtáblás napjaira (hétfő-vasárnap) napijegyek vásárolhatók, melyekkel a látogatók érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket. A játékrendek, valamint a versennyel kapcsolatos további tudnivalók a Magyar Tenisz Szövetség hivatalos felületein lesznek elérhetők. Jegyvásárlás ITT lehetséges. 

Tervezett program:

Március 11-12. (hétfő-kedd): 1. forduló

Március 13-14. (szerda-csütörtök): 2. forduló

Március 15. (péntek): negyeddöntők

Március 16. (szombat): elődöntők

Március 17. (vasárnap): döntő

Forrás: jegy.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!