Atlétika
Szabó Beatrix

Tenisz: miért kényszerült feladni a mérkőzést teniszezőnk? (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2022.05.09 Frissítve: 2022.05.08 Tenisz

Fucsovics Márton fejfájásának okát továbbra sem tudni.

A hétvégén arról már beszámoltunk, hogy klubunk kiválósága, és egyben a magyar férfi teniszezők közül a világranglista legelőkelőbb helyén álló sportolónk feladta a selejtezős találkozóját. Marci a főtáblára jutásért küzdött volna meg az ATP világranglista 77. helyén álló Dusan Lajoviccsal a római 1000-es tornán.

A találkozón az első négy játékot szerb ellenfele nyerte, de a 24 perc játék után az időjárási viszonyok miatt félbeszakadt a párharc, mikor pedig az eső szabad utat engedett volna a játéknak, Marci jelezte, hogy nem tudja folytatni az összecsapást. Mindeddig nem lehetett tudni, hogy miért kényszerült feladni teniszezőnk a meccset, de a magyar tenisz szövetség közösségi oldalán közölt információkból most ez is kiderült. Nagy Zoltán elmondta, hogy Marcit már a mérkőzés előtti napon is nagyon erős fejfájás gyötörte, amit megpróbáltak gyógyszerrel kezelni, de ennek ellenére sem javult az állapota. Marci úgy döntött így is megküzd Lajoviccsal, de a fájdalmak újra jelentkeztek nála. Az esőszünetben ismét gyógyszerrel próbálták enyhíteni a fájdalmat, de ezek nem hatottak, így sportolónk nem tudta folytatni a találkozót.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozza Marci fejfájását, így az is kérdéses, hogy mikor szerepel újra mérkőzésen, erről a stáb még folyamatosan egyeztet. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Marcinak! 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!