Kézilabda
Porobic Zoé

Tenisz: megdöbbentő külsővel készül a törökök ellen Piros Zsombor

Publikálva: 2023.09.12 Frissítve: 2023.09.12 Tenisz

Már javában a hétvégi, törökök elleni Davis-kupa-mérkőzés helyszínén készül a magyar férfi teniszválogatott, így Piros Zsombor is, aki a jelek szerint a megújulás jegyében új frizurával készül a találkozóra. A világranglistán 111. helyen álló 23 éves teniszezőnknek ugyanis a jelek szerint a kezébe – vagy a fodrásza kezébe – akadt egy nullásgép...

A Magyar Teniszszövetség hivatalos Facebook-oldalán közzétettek szerint a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Nagy Zoltán hétfőn két edzést vezényelt a csapatnak, s az ekkor készült fotók szerint Piros Zsombor is jókedvűen, nagy elszántsággal, ám annál kevesebb hajjal végezte a feladatokat – írja a Nemzeti Sport.

– A pálya és a stadion már készen várta Nagy Zoltán szövetségi kapitányt és csapatát, Marozsán Fábián, Piros Zsombor, Valkusz Máté, Fajta Péter és Füle Mátyás így zökkenőmentesen kezdhette meg a felkészülést – írta szövetség a közösségi oldalán, fotókat is közöltek a hétfői napról.

A Magyarország–Törökország Davis-kupa-összecsapás pénteken 13 órakor kezdődik Keszthelyen. Az első napon két egyes mérkőzést játszanak, a második napon délelőtt 11 órától egy páros, és ha szükséges, két újabb egyes meccsel folytatódik a találkozó.

Piros Zsombor és Füle Mátyás képviseli az MTK Budapestet a válogatottban.

(Fotó: Bor Péter/MTSZ)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!