Atlétika
Krizsán Xénia

Tenisz: jöhet a következő ellenfél mindkét teniszezőnk számára

Publikálva: 2022.04.20 Frissítve: 2022.04.20 Tenisz

Fucsovics Márton Spanyolországban, Piros Zsomborék pedig Horvátországban győztek.

Fucsovics Márton egyesben, míg Piros Zsombor Aldin Setkics oldalán párosban lépett salakra. Marci Barcelona városában a tizenhat között viaskodott, míg Zsomborék duója a nyolcaddöntőben harcolt meg a legjobb nyolc közé jutásért Splitben

Fucsovics Márton 11:05 órakor kezdte meg mérkőzését az argentin Federico Delbonis ellen az ATP 500-as tornán. A találkozót Marci az ATP világranglista 53. helyéről, míg ellenfele a 34. pozícióból várta. Az első szettet simán nyerte 6:2-re klubunk kiválósága.

A második etapban Marci nagyon magabiztosan kezdett, már 4:1-nél szép előnyt alakított ki magának. Innentől kezdve nem is volt megállás, simán győzte le a világranglistán majdnem húsz hellyel előtte álló ellenfelét. A nyolcaddöntőben a brit Cameron Norrie-val csap össze.

Barcelona ATP 500-as torna, második forduló

Fucsovics M.‒Delbonis F. (argentin) 6:2, 6:1

A Piros Zsombor és bosnyák partnere a Georgij Kravcsenko és Otto Virtanen párosával néztek szembe a negyeddöntőbe kerülésért a Challenger-tornán. Az első felvonás igencsak szorosra sikeredett, hiszen nagy harcban 7:5-re győztek Zsombiék.

A második szettben jól kezdett párosunk, 5:2-nél ők voltak fórban. Nem is hagytak szemernyi kétséget sem, 6:3-ra ezt a szettet is behúzták. A bő egyórás mérkőzést 2-0-val abszolválta Zsombiék duója, így legközelebb már a negyeddöntőben harcolhatnak meg a sikerért, ahol Denys Molchanov és Niklas Schell párosa lesz az ellenfelük.

Split Challenger-torna, nyolcaddöntő

Piros Zs./Setkics A.(bosnyák)‒Kravchenko G. (ukrán)/Virtanen O. (finn) 7:5, 6:3

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!