Atlétika
Nemes Rita

Tenisz: Jani Réka vereséget szenvedett a szerbiai versenyen

Publikálva: 2023.09.27 Frissítve: 2023.09.27 Tenisz

A Kursumlijska Banja városában zajló ITF-torna legjobb 32 versenyzője között ért véget teniszezőnk számára a megméretés.

Jani Réka a szerbiai W40-es ITF-torna 2. fordulójában az északmacedón Lina Gjorcseszka ellen szerepelt. Az első szett 3:1-ig nagyon szorosan alakult, ám ekkor Réka tudott kisebb előnyre szert tenni. Ezt a fórt 5:5-ig tartani tudta, amikor egyenlített ellenfele. Végül rövidítésre került sor, amely teniszezőnk győzelmével zárult, 7:6-ra nyerve meg az első etapot.

A folytatásban szintén nagyon szoros küzdelem folyt, 4:4 után Gjorcseszka átvette az uralmat a játékban, és 6:4-re megnyerte a második felvonást. Következhetett tehát a mindent eldöntő szett 1-1-es állásról. A harmadik szettben ugyan Réka rögtön elvette ellenfele adogatását, de sajnos ezt az ellenfél is megtette, ezután pedig mindenki hozta a sajátját. 6:6-nál ismét döntetlen állt az eredményjelzőn, így újra rövidítésre került sor, hogy eldőljön, ki nyeri meg a találkozót. MIvel a harmadik szettet és ezzel a meccset is az északmacedón teniszező nyerte meg, Réka számára véget ért a torna.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!