Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Tenisz: Fucsovics nyert, Piros kikapott

Publikálva: 2023.07.26 Frissítve: 2023.07.26 Tenisz

Fucsovics Márton Spanyolországban, Piros Zsombor Horvátországban szállt harcba a továbbjutásért.

A világranglista 56. pozícióján álló teniszezőnk, Fucsovics Márton a segoviai Challenger-torna nyolcaddöntőjében a kolumbiai Nicolas Meijával találkozott. A meccset kiválóan kezdte versenyzőnk, már 4:1-re is vezetett az első szettben, ám 4:3-ra sikerült ellenfelének felzárkóznia. Szerencsére Marci két nyert gémmel lezárta az első etapot a maga javára.

A második felvonás viszont a kolumbiainak alakult jobban, 3:2-nél még ugyan ott volt Marci a nyomában, ám a 6:2-nek már a dél-amerikai örülhetett. A harmadik szettben sportolónk lehengerlően indított, és a folytatásban is kitartott az uralma az etapban. Végül 6:1-re nyerte Marci a szettet, és 2-1-re ezzel a találkozót is behúzta. A negyeddöntőben a francia Terence Atmane ellen kell kiharcolnia a legjobb négy közé jutást.

Piros Zsombor az umagi ATP-torna tizenhat legjobbja között a hazai pályán versenyző Dino Prizmic ellen harcolt meg a továbbjutásért. A horvát játékos 3:0-s fórt dolgozott ki magának, és a továbbiakban is irányította a játékot, amelyet 6:2-re meg is nyert. A második felvonás is hasonlóan alakult, 4:1-re vezetett már a horvát, és 6:3-ra megnyerte a szettet, így Zsombi búcsúzni kényszerült a horvátországi tornától.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!