Atlétika
Szabó Beatrix

Tenisz: Fucsovics, Gálfi és Babos is nyert kedden

Publikálva: 2022.09.27 Frissítve: 2022.09.27 Tenisz

Fucsovics Márton és Gálfi Dalma egyesben, Babos Tímea pedig párosban nyerte meg keddi mérkőzését az aktuális tornáján, így bejutott a következő fordulóba.

Az MTK Budapest három teniszezőjének is nívós tornán szoríthattunk kedden.

Fucsovics Márton a franciaországi Orleans-ban zajló kemény pályás Challenger-tornán a svájci Antoine Bellier ellen játszott. Marci az első szettben egyszer brékelt, és ez elég volt a játszma megnyeréséhez, a második szettben pedig a tie break döntött játékosunk javára, aki végül 6:4, 7:6-os győzelemmel jutott a 16 közé.

Gálfi Dalma az olaszországi Parmában zajló salak pályás WTA-torna első körében a 18 éves orosz Erika Andrejevával találkozott. Dalma végig kézben tartotta az irányítást, és simán, 6:1, 6:2-es sikerrel lépett a nyolcaddöntőbe. 

Babos Tímea ugyanezen verseny páros küzdelmeiben volt érdekelt az amerikai Angela Kulikov oldalán. Timiék kettőse az Alenya Fominya, Okszana Szelekmetyeva orosz duó ellen lépett pályára, és miután az első szettet tie break-ben nyerte, a másodikban egy fokkal könnyebb dolga volt, így 7:6, 6:4-gyel ment a negyeddöntőbe.

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!