Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Tenisz: csak az egyik meccs zárult győzelemmel

Publikálva: 2022.03.15 Frissítve: 2022.03.15 Tenisz

Babos Tímea egyéniben és párosban is mérkőzést játszott Antalyában.

Március 15-én Babos Tímea ‒ Antalyában ‒ a W25-ös ITF-torna legjobb 16 versenyzője között lépett salakra. Ellenfele a spanyol Georgina Garcia-Perez volt, aki jelenleg az WTA-világranglista 222. helyén áll, míg Timi a 240. pozícióból várta a találkozót.

Az első szettben 3:1-nek már a spanyol örülhetett, de Timi felzárkózott 5:4-nél, ám a szettgyőzelméért játszó Garcia-Perez nem engedte ki kezéből a sikert, így 6:4-es vereséget mért kiválóságunkra.

A második játszmában 4:0-ás rohammal indított az ellenfél, melyhez csak közelebb kerülni tudott Timi, így végül ezt az etapot is nyert a spanyol, amivel 2-0-ra nyerte a párharcot.

W25 Antalya 4, ITF-torna, első forduló

Babos Tímea‒Garcia-Perez G. (spanyol) 4:6, 3:6,

Nem sok idő maradt a pihenésre, hiszen 14:45 órától Timi párosban is szerepelt, a görög Sapfo Sakellaridi oldalán. Ellenfelük pedig az üzbég Nigina Abduraimova és a román Ksenia Laskutova  duója volt.

Az első szettet nagyon könnyedén nyerték Timiék 6:1-re. A második etap szorosabb küzdelmet hozott, de azt is abszolválták 6:4-re, így 2-0-ás végeredménnyel bejutottak a negyeddöntőbe.

W25 Antalya páros ITF-torna, nyolcaddöntő

Babos T./Sakellaridi S.‒Abduraimova N./Laskutova K. 6:1, 6:4

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!