Kézilabda
Porobic Zoé

Tenisz: Babosék nyolcaddöntősök

Publikálva: 2024.02.19 Frissítve: 2024.02.19 Tenisz

Bejutott a nyolcaddöntőbe a Babos Tímea, Marie Bouzková magyar, cseh kettős a 3,2 millió dollár összdíjazású dubaji keménypályás tenisztorna női párosversenyében, miután legyőzte az ötödik kiemelt Demi Schuurs, Luisa Stefani holland, brazil duót.

A mérkőzést Babosék kezdték rosszabbul, az első szettben 2:2-nél elveszítették adogatásukat, és a rivális innen már nem engedte ki a kezéből a játszmát. A folytatásban 1:3-nál feljavult a magyar, cseh páros játéka, kétszer brékelték az ellenfelet, s amikor harmadszor is elvették az adogatást, akkor egészen játszmalabdáig és annak értékesítéséig meg sem álltak. A döntő rövidítés már teljes mértékben Baboséké volt, 10-0-ra hozták ezt a játékrészt, így 1 óra 28 perc alatt diadalmaskodtak.

Babos és Bouzková a legjobb 16 között az Aojama Suko, Aleksandra Krunic japán, horvát párossal találkozik kedden. Babos egyesben a selejtezőben indult, de nem jutott főtáblára, miután szombaton két szettben kikapott a bolgár Viktorija Tomovától.


Eredmény, páros, 1. forduló (a 16 közé jutásért):
Babos Tímea, Marie Bouzková (magyar, cseh)–Demi Schuurs, Luisa Stefani (holland, brazil, 5.) 3:6, 6:3, 10-0 - döntő rövidítés

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!