Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Tenisz: Babos Timi búcsúzott egyesben

Publikálva: 2021.04.05 Frissítve: 2021.04.06 Tenisz

Timi két szettben, közel két óráig tartó meccsen kapott ki.

Klubunk teniszezője, Babos Tímea a Charlestonban – zöld színű salakon – zajló WTA-torna első fordulójában a 17. kiemelt, a világranglista 56. helyén álló cseh, Marie Bouzkova ellen lépett pályára.

Az első szettben 1:1-nél három bréklabdája is volt Timinek, ám nem sikerült őket értékesíteni. Ez gyorsan meg is bosszulta magát: a következő adogatójátékát elveszítette játékosunk, így hamar 4:1-re meglépett Bouzkova, és végül 6:2-re hozta a játszmát.

A második felvonásra feljavult Timi játéka, jóval kevesebbet hibázott, és 4:0-ra el is húzott. Bouzkova azonban nem adta fel: 4:1-nél, illetve 5:4-nél is elvette Timi adogatását, ezzel visszajött a szettbe, és 6:5-re már ő vezetett. Ugyan Timi négy meccslabdát is hárított a következő játékban, nem tudta hozni a szerváját, így 6:2, 7:5-re Bouzkova nyert.

Timi ezzel egyesben búcsúzott, viszont párosban az orosz Veronika Kugyermetovával az oldalán – második kiemeltként – a torna egyik esélyesének számít. A nyolcaddöntőben kezdenek – a japán Hibino, Doi kettős ellen – április 6-án, kedden este nyolc óra után.

Charleston, Volvo Car Open WTA-torna, 1. forduló
Marie Bouzkova (cseh)–Babos Tímea 6:2, 7:5

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!