Atlétika
Nemes Rita

Tenisz: Babos Tímea egyesben kikapott, párosban elődöntős Pretoriában

Publikálva: 2022.03.31 Frissítve: 2022.03.31 Tenisz

Az MTK Budapest teniszezője, Babos Tímea az egyesben elveszített nyolcaddöntője után Valerija Szavinyih oldalán elődöntőbe jutott a pretoriai kemény pályás ITF-tornán.

Az MTK Budapest teniszezője, Babos Tímea csütörtökön előbb egyesben volt érdekelt a dél-afrikai Pretoriában zajló kemény pályás női torna nyolcaddöntőjében. 

Ellenfele a brit színekben versenyző Lily Miyazaki volt, aki viszonylag gyorsan, 32 perc alatt 6:1-re nyerte meg az első szettet. A folytatásban Timinek feljavult az adogatása, és 5:4-nél a második felvonásban játszmalabdája is volt, Miyizaki azonban fordított, majd 7:5-tel vitte el a szettet. A mérkőzés 1 óra 36 percig tartott.

Délután Timi az orosz Valerija Szavinyihvel párban az Anna Sinclair Rogers, Christina Rosca amerikai kettős ellen lépett pályára a nyolc között. Sportolónk és partnere egyből brékkel kezdett, és a továbbiakban is kézben tartotta a mérkőzést. Timiék mindkét szettet 6:3-ra nyerték meg, és készülhetnek az elődöntőre, melyben Nagy Adrienn és az orosz Anasztaszija Tihonova lesz az ellenfelük.

ITF-TORNA, PRETORIA (60 000 dollár, kemény pálya)
EGYES
NYOLCADDÖNTŐ

Miyazaki (brit, 8.)-Babos 6:1, 7:5
PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ

Babos, Szavinyih (orosz, 1.)-Rogers, Rosca (amerikaiak) 6:3, 6:3

 

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!