Atlétika
Krizsán Xénia

Tenisz: apróbb változások a rangsorban

Publikálva: 2023.11.20 Frissítve: 2023.11.20 Tenisz

Fucsovics Márton, Babos Tímea pozíciója változatlan, Gálfi Dalma és Jani Réka javított, míg Piros Zsombor rontott.

Udvardy Panna 36 helyet rontott a női teniszezők világranglistáján, melyen jelenleg a 153. A WTA honlapja szerint a kaposvári sportoló egy hete döntős volt Charlestonban, ezzel huszonhárom pozíciót javított, a múlt héten viszont csak a negyeddöntőig jutott egy challenger-tornán a chilei Colinában. Tavaly ugyanezen a héten megnyert egy Buenos Aires-i versenyt, és mivel most nem tudta „megvédeni” pontjait, jelentősen visszacsúszott a rangsorban.

Bondár Anna, aki Chilében már a nyitókörben búcsúzott, egy pozíciót visszalépve a 114., Gálfi Dalma pedig egy helyet javítva a 137. helyet foglalja el. Bondár és Udvardy a héten a brazíliai Florianopolisban sorra kerülő challengeren próbál szerencsét. Az első kétszáz között még Babos Tímea szerepel, aki maradt a 179. a világranglistán, amelyet a hónap elején világbajnok lengyel Iga Swiatek vezet. Jani Réka pedig két helyet javítva a 322.

Az ATP férfi világranglistán a legjobb magyar férfi versenyző, Fucsivics Márton pozíciója változatlan az előző héthez képest, továbbra is az 53. helyen áll. Másik kék-fehér versenyzőnk, Piros Zsombor pedig három helyet rontva a 126. 

Forrás: MTI

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!