Tenisz
Gálfi Dalma

Hírek

Tenisz 2023.01.27 Tenisz: a magyar Davis Kupa-válogatott készen áll a franciák elleni párharcra

Tenisz: a magyar Davis Kupa-válogatott készen áll a franciák elleni párharcra Eddig négy teniszezőt neveztek a franciák a magyarok elleni Davis Kupa-selejtezőre, amelynek Tatabánya ad otthont jövő pénteken és szombaton. Az MTK Budapest részéről Fucsovics Márton és Piros Zsombor is érdekelt lesz az összecsapáson.

Tenisz 2023.01.25 Tenisz: Bak-Szabó Norina és Bíró Melinda remekül megérti egymást a pályán (LAPSZEMLE)

Tenisz: Bak-Szabó Norina és Bíró Melinda remekül megérti egymást a pályán (LAPSZEMLE) A Bak-Szabó Norina, Bíró Melinda kettős tornagyőzelemmel kezdte az évet: az ausztriai négyes kategóriás, junior ITF-versenyről hozták el a legjobbnak járó trófeát. Következő állomásuk a franciaországi U16-os Winter Cup lesz. A fiatalok a hazai szövetség honlapján nyilatkoztak párosuk sikerének titkáról.

Tenisz 2023.01.22 Tenisz: Babos Tímeáék párosa kiesett az Australian Openen

Tenisz: Babos Tímeáék párosa kiesett az Australian Openen Babos Tímea és Kristina Mladenovic kettőse búcsúzott a második fordulóban az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében.

Tenisz 2023.01.20 Tenisz: Fucsovics öt szettben búcsúzott Sinner ellen az Australian Openen

Tenisz: Fucsovics öt szettben búcsúzott Sinner ellen az Australian Openen Fucsovics Márton kétszettes előnyről kikapott a harmadik fordulóban pénteken az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Tenisz 2023.01.19 Tenisz: csak az egyik női párosban érdekelt teniszezőnk nyert

Tenisz: csak az egyik női párosban érdekelt teniszezőnk nyert Babos Timiék könnyedén vették az első akadályt, míg Gálfi Dalmáék számára véget ért az ausztrál nyílt teniszbajnokság.

Tenisz 2023.01.18 Tenisz: Fucsovics négy szettben nyert, és 32 között az Australian Openen

Tenisz: Fucsovics négy szettben nyert, és 32 között az Australian Openen Fucsovics Márton bejutott a harmadik fordulóba szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Tenisz 2023.01.17 Tenisz: Fucsovicsot nem zavarja a kánikula

Tenisz: Fucsovicsot nem zavarja a kánikula Fucsovics Márton főként a lelki és fizikai erőről beszélt, miután hétfőn több mint négyórás küzdelemben továbbjutott a második fordulóba az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Tenisz 2023.01.16 Tenisz: negatív mérleg az előző héthez képest

Tenisz: negatív mérleg az előző héthez képest Javában zajlik az ausztrál nyílt teniszbajnokság, ám a frissült világranglistáról se feledkezzünk meg!

Tenisz 2023.01.16 Tenisz: Fucsovics továbbjutott, Gálfi kiesett egyesben az Australian Openen

Tenisz: Fucsovics továbbjutott, Gálfi kiesett egyesben az Australian Openen Fucsovics Márton ötjátszmás meccsen győzte le argentin ellenfelét, míg Gálfi Dalma két szettben alulmaradt kínai riválisával szemben, a 111. ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján.

Tenisz 2023.01.15 Tenisz: a Babos, Mladenovic páros Udvardyék ellen kezd Melbourne-ben

Tenisz: a Babos, Mladenovic páros Udvardyék ellen kezd Melbourne-ben Elkészült a sorsolása az Australian Open párostornájának, amelyben két játékosunk, Babos Tímea és Gálfi Dalma is érdekelt lesz.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!