Tenisz
Fucsovics Márton

Hírek

Tenisz 2021.12.06 Tenisz: Így állunk a világranglistán

Tenisz: Így állunk a világranglistán Gálfi Dalma, Babos Tímea és Jani Réka Luca is egy helyet javított

Tenisz 2021.12.06 Tenisz: Ausztráliába utazik a jövő évi selejtezőre a magyar válogatott

Tenisz: Ausztráliába utazik a jövő évi selejtezőre a magyar válogatott Madridban elkészítették a Davis-kupa jövő évi sorsolását: a magyar válogatott márciusban a selejtezők során Ausztráliába utazik, hogy az egy év múlva esedékes tornára kiharcolja a részvételt.

Tenisz 2021.12.04 Tenisz: előbb a munka, utána az eredmény (LAPSZEMLE)

Tenisz: előbb a munka, utána az eredmény (LAPSZEMLE) A legfontosabb fejben megtartani az egyensúlyt, vallja Fucsovics Márton, a legjobb magyar teniszező, aki idén a tenisz Mekkájában, Wimbledonban élete legjobb eredményét érte el. A 29 esztendős nyíregyházi születésű játékossal a kezdetekről és a sikerekhez vezető útról beszélgetett a Ma7 hetilapja.

Tenisz 2021.12.03 Tenisz: tovább menetel Tóth Amarissa és Szabanin Natália

Tenisz: tovább menetel Tóth Amarissa és Szabanin Natália Az MTK Budapest ifjú teniszezői közül Tóth Amarissa és Szabanin Natália is sikeres napot zárt.

Tenisz 2021.12.02 Tenisz: Tóth Amarissa Antalyában, Szabanin Natália Lousadában negyeddöntős

Tenisz: Tóth Amarissa Antalyában, Szabanin Natália Lousadában negyeddöntős Csütörtökön Tóth Amarissa és Szabanin Natália is előrébb rangsorolt ellenfelet legyőzve jutott az aktuális tenisztornájának a legjobb nyolc játékosa közé.

Tenisz 2021.12.01 Tenisz: Piros Zsombor lett a csoportkör legjobbja

Tenisz: Piros Zsombor lett a csoportkör legjobbja A hétvégén két bravúrgyőzelmet arató Piros Zsombor lett a tenisz Davis Kupa-döntő csoportküzdelmeinek legjobbja.

Tenisz 2021.11.30 Tenisz: Piros Zsombor lehet a csoportkör legjobbja

Tenisz: Piros Zsombor lehet a csoportkör legjobbja A hétvégén két bravúrgyőzelmet arató Piros Zsombor lehet a tenisz Davis Kupa-döntő csoportküzdelmeinek legjobbja.

Tenisz 2021.11.30 Tenisz: A Davis-kupa pozitív hozadékai (VIDEÓ)

Tenisz: A Davis-kupa pozitív hozadékai (VIDEÓ) A magyar férfi teniszválogatott szövetségi kapitánya, Köves Gábor beszélt a DIGI Sport műsorában a hétvégi Davis-kupáról, amelyen klubunk teniszezője, Piros Zsombor két óriási skalpot gyűjtött be.

Tenisz 2021.11.29 Tenisz: Piros Zsombor all-int tolt, és bejött neki (LAPSZEMLE)

Tenisz: Piros Zsombor all-int tolt, és bejött neki (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest 22 éves teniszezője, aki mindkét egyes mérkőzését megnyerte a Davis-kupa világdöntőjében, úgy érzi, megmutatta a csapat, hogy milyen a magyar szív és lelkierő – Piros Zsombor többek között erről is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

Tenisz 2021.11.29 Tenisz: Fucsovics megőrizte a helyét a világranglistán

Tenisz: Fucsovics megőrizte a helyét a világranglistán Az MTK Budapest teniszezői közül Fucsovics Márton a 40., a Davis-kupán remeklő Piros Zsombor a 283. a férfiak világranglistáján, a nők között Gálfi Dalma a 124. a sorban.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!