Tenisz
Fucsovics Márton

Hírek

Tenisz 2022.09.23 Tenisz: Baboséknak az elődöntő jelentette a végállomást párosban a Római-parton (GALÉRIA)

Tenisz: Baboséknak az elődöntő jelentette a végállomást párosban a Római-parton (GALÉRIA) Babos Tímea és szlovén partnere kikapott a döntőbe jutásért a párosok versenyében a Római-parton zajló Challenger-tornán.

Tenisz 2022.09.22 Tenisz: Babos Timi elődöntős párosban

Tenisz: Babos Timi elődöntős párosban Babos Timi és Tamara Zidansek kevesebb, mint egy óra alatt nyerte meg a negyeddöntőt a budapesti tornán.

Tenisz 2022.09.20 Tenisz: három sportolónk vereséget szenvedett az első körben (GALÉRIA)

Tenisz: három sportolónk vereséget szenvedett az első körben (GALÉRIA) A héten a Római Teniszakadémia challenger-tornáján játszanak női teniszezőink.

Tenisz 2022.09.19 Tenisz: a női versenyzőinknél történtek nagyobb változások a világranglistán

Tenisz: a női versenyzőinknél történtek nagyobb változások a világranglistán Jani Réka karrierjének eddigi legjobb eredménye a heti, ami tovább javulhat az esetleges sikeres hazai szereplés alkalmával.

Tenisz 2022.09.18 Tenisz: nyolc magyarral rajtol a főtábla

Tenisz: nyolc magyarral rajtol a főtábla Nyolc magyar teniszezővel rajtolnak el a főtáblás küzdelmek hétfőn a Római Teniszakadémián sorra kerülő 115 ezer dollár (45,4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-tornán.

Tenisz 2022.09.18 Tenisz: Jani Réka elveszítette a döntőt Bukarestben

Tenisz: Jani Réka elveszítette a döntőt Bukarestben Jani Rékának nem sikerült legyőznie a hazai környezetben játszó Begut a bukaresti WTA-torna döntőjében.

Tenisz 2022.09.18 Tenisz: Fucsovics és Piros is megnyerte a selejtezőjét Metzben

Tenisz: Fucsovics és Piros is megnyerte a selejtezőjét Metzben Fucsovics Márton és Piros Zsombor is továbbjutott a Metzben zajló ATP-verseny selejtezőjében.

Tenisz 2022.09.17 Tenisz: Jani Réka egyesben bejutott a döntőbe, párosban kikapott a fináléban Bukarestben

Tenisz: Jani Réka egyesben bejutott a döntőbe, párosban kikapott a fináléban Bukarestben Pályafutása eddigi legnagyobb sikerének küszöbén áll Jani Réka, miután egyesben két játszmában verte belga ellenfelét az elődöntőben, a bukaresti Challenger-tornán. Udvardy Pannával párban szintén érdekelt volt a fináléban, de kettősük kikapott.

Tenisz 2022.09.17 Tenisz: budapesti női challenger-torna: hat helyett nyolc magyar a főtáblán (LAPSZEMLE)

Tenisz: budapesti női challenger-torna: hat helyett nyolc magyar a főtáblán (LAPSZEMLE) A hat helyett nyolc magyar teniszező lesz főtáblás a Római Teniszakadémián jövő héten sorra kerülő 115 ezer dollár (45,4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-tornán.

Tenisz 2022.09.16 Tenisz: jövőre újra Davis-kupa selejtezőt játszhatunk (VIDEÓ)

Tenisz: jövőre újra Davis-kupa selejtezőt játszhatunk (VIDEÓ) A párharc 2-1-es magyar vezetésnél folytatódott, miután a csütörtöki egyesekben Fucsovics Márton Vjacseszlav Bielinszkijt, Piros Zsombor pedig Vladiszlav Orlovot verte könnyedén, majd a pénteki párost az ellenfél hozta.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!