Tenisz
Fucsovics Márton

Hírek

Tenisz 2022.05.18 Tenisz: Jani és Piros egy lépésre a főtáblától, Babos továbbjutott Rómában

Tenisz: Jani és Piros egy lépésre a főtáblától, Babos továbbjutott Rómában Jani Réka és Piros Zsombor is bejutott a Roland Garros selejtezőjének döntőjébe, Babos Tímea három szettben győzött Rómában, míg Gálfi Dalma búcsúzott a rabati tornától.

Tenisz 2022.05.16 Tenisz: Piros Zsombor és Jani Réka is továbbjutott a Roland Garros selejtezőjében, Gálfi Dalma Marokkóban nyert

Tenisz: Piros Zsombor és Jani Réka is továbbjutott a Roland Garros selejtezőjében, Gálfi Dalma Marokkóban nyert Klubunk két kiválósága, Piros Zsombor és Jani Réka is magabiztos győzelmet aratott a párizsi Grand Slam-torna selejtezőjében, ráadásul Piros esélyesebb ellenfelével szemben tette mindezt. Eközben Gálfi Dalma Rabatban vette sikeresen az első akadályt.

Tenisz 2022.05.16 Tenisz: így áll a világranglista a francia nyílt bajnokság és Marokkó előtt

Tenisz: így áll a világranglista a francia nyílt bajnokság és Marokkó előtt Gálfi Dalma 98., míg Fucsovics Márton – három helyet rontva – 55.

Tenisz 2022.05.13 Tenisz: Fucsovics Márton visszalépett a jövő heti, genfi salakpályás tenisztornától

Tenisz: Fucsovics Márton visszalépett a jövő heti, genfi salakpályás tenisztornától Még tartanak az orvosi vizsgálatok, jobb lesz megvárni az eredményt.

Tenisz 2022.05.12 Tenisz: Gálfi Dalma fordított és nyert, Jani Réka két szettben kapott ki

Tenisz: Gálfi Dalma fordított és nyert, Jani Réka két szettben kapott ki Az MTK Budapest teniszezői közül Gálfi Dalma Németországban, Jani Réka Spanyolországban lépett pályára; nyerni csak az előbbinek sikerült.

Tenisz 2022.05.11 Tenisz: kettős siker a nyitányon

Tenisz: kettős siker a nyitányon Gálfi Dalma Németországban, míg Jani Réka Spanyolországban játszotta le elsőfordulós mérkőzését.

Tenisz 2022.05.10 Tenisz: Piros Zsombor teher nélkül készül a Roland Garrosra (LAPSZEMLE)

Tenisz: Piros Zsombor teher nélkül készül a Roland Garrosra (LAPSZEMLE) Első alanyi jogon kiharcolt felnőtt Grand Slam-tornája előtt áll Piros Zsombor, akinek hat nap múlva kezdődik a Roland Garros selejtezője. Az MTK Budapest fiatal teniszezője mérföldkőnek tartja, hogy már a legjobb kétszáz játékos között jegyzik.

Tenisz 2022.05.09 Tenisz: Babos Tímea párosban nyert tornát Floridában (LAPSZEMLE)

Tenisz: Babos Tímea párosban nyert tornát Floridában  (LAPSZEMLE) Sportolónk gyűjteménye újabb trófeával bővült, immár 35 tornagyőzelemmel büszkélkedhet párosban.

Tenisz 2022.05.09 Tenisz: negatív a mérleg az előző héthez képest

Tenisz: negatív a mérleg az előző héthez képest Jani Rékán kívül minden teniszezőnk hátrébb csúszott a világranglistán.

Tenisz 2022.05.09 Tenisz: miért kényszerült feladni a mérkőzést teniszezőnk? (LAPSZEMLE)

Tenisz: miért kényszerült feladni a mérkőzést teniszezőnk? (LAPSZEMLE) Fucsovics Márton fejfájásának okát továbbra sem tudni.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!