Kézilabda
Poczetnyik Luca

Taekwondo: Elnöki köszöntő a szófiai hősöknek (GALÉRIA)

Publikálva: 2021.05.03 Frissítve: 2021.05.03 Taekwondo

Patakfalvy Luca és Salim fivérek vendégeskedtek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Hétfőn köszöntötte klubunk elnöke, dr. Deutsch Tamás a szófiai Európa-bajnokságon aranyérmet szerző Salim Omart, illetve Patakfalvy Lucát, aki harmadik helyen végzett a kontinensviadalon. Az ünnepségen részt vett – az ünnepelteken kívül – Omar édesapja és edzője, 1992 olimpiai bajnoka, Salim Gergely, illetve Omar testvére, Sharif, aki maga is szerepelt az Eb-n. Patakfalvy Lucát édesapja, klubunk taekwondo-szakosztályának elnöke, Patakfalvy Miklós kísérte el, illetve dr. Márton Zsolt, szakosztályvezető, és az edzője, Galambos Bence.

Dr. Deutsch Tamás köszöntőjében elárulta, klubunk mindig is nagy büszkeséggel tekintett taekwondo-szakosztályára, és – hála Luca és Omar kiemelkedő szereplésének – immár irigység tárgyává is vált ezáltal az MTK Budapest.
Az MTK Budapestben a kölcsönös tisztelet, szeretet és megbecsülés által olyan szoros kötelékek alakulnak ki a klubon belül, mint egy családban – utalt a büszke édesapák jelentlétében rendezett kis ünnepség amúgy is családias légkörére klubunk elnöke. – Gratulálok mindkettőtöknek, edzőiteknek, és minden egyes stábtagnak, illetve edzőpartnernek, aki hozzájárult az Európa-bajnoki sikerekhez.

A két sportoló és kíséretük tagjai MTK-s ajándékcsomagot vehettek át dr. Deutsch Tamástól, aki egyúttal sok sikert kívánt Lucának és Omarnak a hétvégi olimpiai selejtezőtornához.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!