Atlétika
Jankovics Dániel

Szurkolói szemmel

Publikálva: 2016.03.14 Frissítve: 2016.03.14 Labdarúgás

A szombathelyiek ellen lejátszott találkozó előtt is megkértük egyik szurkolónkat, ossza meg velünk gondolatait a mérkőzés után.

Szép időben, idális talajú pályán zajlott a mérkőzés. Jó döntés volt Dunaújvárosba költözni, látszik, hogy ezen a kiváló pályán, jobban tudnak futballozni srácaink.

Mint az előző két meccsen, a szombathelyiek ellen is az MTK Budapest dominált, és még a korán bekapott gól sem zavarta meg Teodoru Vaszilisz csapatát. Ahogy a tavaszi összecsapásokon eddig mindig, most is Vass Ádám és Thiam nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt. Mellettük, ki kell még emelni, az egyre jobban magára találó Gerát, akinek futballja az elmúlt időszakban, már-már súrolja a hiba nélküli játékot. De talán ezen a szombat délutánon, nem is az egyének döntöttek, hanem a nagybetűs CSAPAT, az egész társaság dícséretet érdemel.

Hajszálnyi kritika, hogy Bese néha későn ért vissza. Hiába no, benne van még a támadó vér. Fiatal játékosról lévén szó, ez még megbocsájtható, biztos vagyok abban, hogy sokat fejlődik még. Hrepka Ádám, most kihagyta a kihagyhatatlan, de dícséretet érdemel, mivel rengeteget dolgozott, és hátul is sokszor kisegítette társait.

Összességében elmondható, hogy minden idei fordulóban magasan ellenfele fölé nőtt csapatunk, úgy tűnik, kezdik megtanulni a srácok az erős védekezésből végrehajtott, gyors kontrákat. Ha még jobb lesz a helyzetek értékesítése, és két sérült csatárunk – Ramos és Torghelle – valamint Józsika is felépül, sok-sok örömünk lesz még a csapatunkban.

Gratulálok srácok, szép győzelem volt!

Hajrá MTK!

Zachár István

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!