Kézilabda
Török Lilly

Szurkolói szemmel

Publikálva: 2016.04.13 Frissítve: 2016.04.13 Labdarúgás

A keddi, Paksi FC elleni összecsapással kapcsolatban is arra kértük egyik szurkolónkat, fogalmazza meg gondolatait a találkozóval kapcsolatban. Farkas Károly írását olvashatják.

Irány a vas és acél városa – idén már ötödször. A mérleg pozitív, az eredmények ismertek. A feszültség már a villamoson érezhető – 380 volt – volt.

„Ne Tovább!” a létesítmény neve, ahol a kemény mag gyűlt az éji vadra, amely, ebben az esetben az atomváros hullámzó teljesítményt nyújtó csapata. Legutóbbi, ellenünk játszott találkozójukon, a hullámok hátán lovagoltak, reméltük, most alul lesznek. Rossz hír, hogy ők elhagyták a karantént, csatársorunk viszont bevonult a betegszobára. Elfogyasztottuk az utolsó italokat, könnyítettünk a szervezeten, nehogy megint a körforgalomban kelljen  megállnunk, elfoglaltuk a helyeinket és a starter jelt adott az indulásra.

A hangulat visszafogott volt, szolid optimizmussal néztünk a mérkőzés elé. A stadionba időben megérkeztünk, mivel a Dunaújvárosba vezető utat most megállás nélkül tettük meg. Reméltük, hogy a DVTK elleni meccsnél jobban teljesít a csapat, de sajnos nem így történt. Átütőerő nélkül, láthatóan fáradtan játszottunk, Hegedüsnek kétszer is nagyot kellett mentenie.

Szünet után sem változott a helyzet, az egész félidő alatt, egy lövés és két fejes ment az ellenfél kapujára, igaz, az egyik gólt ért. A paksiak a magyar csapatokra jellemző módon, szerencsénkre az utolsó percekben már nem koncentráltak kellőképpen, ezért gólt kaptak. Ezzel a Baki Ákos fejessel az utolsó másodpercben megnyertük ezt a fontos mérkőzést, és ötpontos előnyre tettünk szert üldözőinkkel szemben. Az összecsapás végén, győztes csapatunkat nagy ovációval éljeneztük meg.

A hazafelé vezető úton, a góllövő dicséretén kívül, főleg a hétvégi, Ferencváros elleni meccsről beszélgettünk, mindenki elmondta, mire számít, három nap múlva meglátjuk, mi valósul meg elképzeléseinkből.

Farkas Károly

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!