Atlétika
Krizsán Xénia

Szuper volt a csapat!

Publikálva: 2020.11.13 Frissítve: 2020.11.14 Torna

Tornászaink második helyen végeztek a szuper csapatbajnokságon, és a mesterfokú bajnokság egyéni összetett fináléjában, valamint szerenkénti döntőiben is érdekeltek vagyunk.

Remek teljesítményt nyújtottak tornászaink a győri Olimpiai Sportparkban pénteken kezdődő mesterfokú bajnokság nyitónapján, egyben a szuper csapatbajnokságon. Utóbbin klubunk a Dunaferr SE mögött és a Postás SE előtt a második helyen végzett Böczögő Dorina, Medved Regina, Sági Inez, Schermann Bianka, Szmirnov Anna összeállításban (szerenként a három legjobb eredmény számított). A pénteki nap selejtezett a mesterfokú bajnokság szombati összetett, illetve a vasárnapi szerenkénti döntőire is.



A tizenkét legjobban teljesítő tornászt felvonultató egyéni összetett fináléba Schermann Bianka a második, Szmirnov Anna juniorként holtversenyben a hetedik helyen került be, míg a zárónapon Bianka mind a négy szeren, Dorina gerendán és talajon döntőzhet. Külön öröm, hogy Anna felemáskorláton első számú tartalékként készülhet.

– Bianka és Anna is jól teljesített, Dorina két szeren indult – kezdi rövid értékelését szakosztályvezetőnk, Botyánszky Mariann. – Gerendán szép gyakorlatpt csinált, talajon betett egy nehezebb elemet, amit az Eb előtt szeretettünk volna kipróbálni. Ez sajnos nem sikerült, így kicsit izgulunk is, hogy mennyire nyomta meg a lábát, de a szerenkénti fináléban nagyon szeretne versenyezni. Klein Eszter, Sági Inez és Medved Regina teljesítményével is elégedettek lehetünk. Regina is nehezebb korlátgyakorlatot hajtott végre sikeresen, jó úton halad. Tényleg szuper volt a csapat, örülünk az eredménynek.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!