Taekwondo
Salim Sharif

Szükség van a mozgásra

Publikálva: 2020.11.15 Frissítve: 2020.11.15 Röplabda

Női ülőröplabda-csapatunk a rendhagyó helyzetben is próbál formában maradni.

A körülményekhez képest továbbra is igyekszik a lehető legtöbbet megtenni ülőröplabda-csapatunk azért, hogy formában tartsa magát. A megbetegedések női együttesünk tagjait sem kerülik el, így sokszor az edzéseket is nehéz megszervezni. A mostanában rendszerint foghíjas csapatnak a röplabdázóink tréningjei előtt vagy után van lehetősége gyakorolni.

– Jelenleg kevesen vagyunk, de próbáljuk megoldani az edzéseket – kezdi helyzetjelentését szakosztályvezetőnk, Várhegyi Anikó. – Most az is szóba jött, hogy akiknek a korábbi időpont jó, azoknak a röplabdacsapatunk előtt, dél körül lenne edzésük, másoknak este. Ez a munkától és a lakóhelytől is függ, hiszen van, aki Salgótarjánból jár be. Az edzéseket talán szüneteltethetnénk is, de mindenki belátja, hogy szüksége van a mozgásra. A lányok érzik, kell, hogy kimozduljanak.

A szövetség egy korábbi terve szerint még november végén rendeztek volna bajnoki fordulót, azonban a járványhelyzet alakulására való tekintettel, könnyen lehet, hogy lezárják a tavalyi szezont, és jövő év elején indítják el az újat. A folytatást illetően még nincs döntés, játékosaink addig is nagy hangsúlyt fordítanak az egyéni képzésre.

– Jó hangulatban telnek a gyakorlások. A játékosok szeretik, hogy ebben az időszakban sokat tudnak tanulni, és élvezik, hogy egyénileg is fejlődhetnek. Persze, a tétmeccseket is várjuk, de miután jelenleg nincs lehetőségünk teljes csapattal edzeni, nem bánhatjuk, hogy még nem kell élesben játszani. Amit ki tudunk hozni ebből a helyzetből, azt szeretnénk ki is hozni. Edzésidőpontunk van, így ha négynél többen vagyunk, akkor még ha csak egy órát is, de megyünk a terembe.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!