Atlétika
Nagy Marcell

Szombaton hazai meccs jön

Publikálva: 2016.12.16 Frissítve: 2016.12.16

A naptári év utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza felnőtt csapatunk szombaton, 17:00 órai kezdettel. Az eddig veretlen U20-as gárdánk pedig 19:15-kor lép pályára a listavezető ellen.

2016-ban még két meccs vár az NB-I/B nyugati csoportjában 6 győzelemmel és 2 vereséggel jelenleg a 4. helyen álló csapatunkra. Egy hazai pályán, egy idegenben. Szombaton, Törökbálinton, a középmezőnybe tartozó Budafok lesz az ellenfél, amely jól kezdte a szezont, 3-2, majd 4-3 volt a mérlege, ám a legutóbbi két mérkőzésüket elvesztették. Természetesen azt várjuk, hogy a szériájuk nem szakad meg, és hazai győzelemnek örülhetünk.

A felnőtt mérkőzés félidei szünetében fellépnek az Erika C Dance School táncosai.

Reméljük, hogy sokan leszünk a csarnokban, és győzelemhez segítjük együttesünket, amelyre egyébként még egy rangadó is vár Karácsony előtt, 23-án, pénteken, idegenben, a felsőházi rájátszásért folytatott küzdelemben az egyik fő riválisunk, a TF-Budapest ellen játszik majd a Sport 11 Sportcentrumban. De előbb be kell húzni a szombati meccset!

U20-as gárdánk pedig két nagyon fontos derbit vív még az ünnepek előtt. Az eddigi hét mérkőzésen veretlenül szereplő utánpótlás csapatunk szombaton, Törökbálinton, a 8-0-ás mérleggel a tabella élén álló Budafok, majd 23-án – hozzánk hasonlóan 7-0-ás mutatóval rendelkező – TF-Budapest U20-as alakulatával mérkőzik a fővárosban. Aki tud, szurkoljon fiataljainknak is, akik számára a cél az U20-as országos bajnokság nyolcas döntőjébe jutás!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!