Atlétika
Krizsán Xénia

Szimulátorversenyzőnk így értékelt, miután negyedik helyen végzett

Publikálva: 2020.04.06 Frissítve: 2020.04.06 eSport

Bozó Patrik szezonzáró összefoglalója az Ezfixuk-esports - GT Amateur Championships Endurance - Season 1-ről.

– Hogy érezted magad?

– Hol is kezdjem? Talán az autó kiválasztásánál. Bármilyen furcsa, nem a BMW volt az első gondolatom, viszont mivel későn regisztráltam, már csak ez maradt azon az autók közül, melyeket jól ismerek. Utólag kijelenthetem, hogy nem volt annyira rossz választás, mint amilyennek elsőre gondoltam. Több futamot is ki kellet hagynom, így a 15 helyszínes versenynaptárból mindössze nyolc versenyen tudtam részt venni, ami nem kevés, de a megszerezhető pontok nagyon minimalizálódtak számomra. Egy biztos, nagyszerű csatákat vívtam és bőven akadtak izgalmas, illetve izzasztó pillanatok számomra és a versenytársak számára is.

– Hol érezted magad legjobban?

– A legjobb versenyem talán a monzai pályán volt, bár ott alulmaradtam, és harmadik helyen végeztem, de olyan hátulról kellett visszaverekednem magam, hogy nem hittem abban, hogy képes leszek rá. 

– Csalódtál valahol?

– A legrosszabb futam egyértelműen a Red Bull Ringen volt, esős körülmények között nem tudtam kiautózni magamból a maximumot. Persze tudom, hogy a többi autót sem volt könnyű vezetni, mégis azt a versenyt nagyon nem éreztem magaménak.

– Mennyie tetszett?

– Nagyon élveztem a sorozatot, és remélem, ez nem is fog változni. Egy biztos, a következő szezonban szeretnék javítani. Most negyedik lettem, de előre kell lépni!. A jó hír az, hogy április 6-án ismételten volán mögé ülhetek. A helyek rendkívül hamar beteltek, kívácsian várom a versenyt. Végül pedig gratulálok Kara Balázsnak (ROH-Dexter) aki megnyerte az idei bajnoki címet! Season 2 ott leszek a nyomodban!!!

Az MTK Budapest eSportszakosztályának támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!