Atlétika
Nemes Rita

Szépen, lassan alakul

Publikálva: 2020.09.09 Frissítve: 2020.09.08 Torna

Klubunk kétszeres olimpikon tornásza, Böczögő Dorina egy hónappal ezelőtti vállműtétjét követően gerendán már elemeket gyakorol.

Az MTK Budapest többek között Európa-bajnoki nyolcadik helyezett tornásza, Böczögő Dorina az M4 Sport Sporthíradó című műsorában múlt hét végén arról számolt be, hogy miután jól sikerült a vállműtétje, másnap már gyógytornázott, azóta pedig az edzéseket is el tudta kezdeni.

– Még jelenleg is sok gyógytorna van a programomban, valamint erősítés, viszont gerendán már elkezdtem az elemeimet visszahozni, szóval szépen, lassan alakulok – nyilatkozta a 2008-as és a 2012-es olimpián is szereplő Dorina, és hozzátette: a gerenda a többihez képest „aránylag kéz nélküli szer”.



Versenyzőnknek a teljes intenzitású edzésekre még várnia kell, a szereket tekintve az a meglátása,  alighanem a korlát áll vissza a legkésőbb a normál kerékvágásba.

– Még néhány hét, és ott is el tudom kezdeni az edzéseket. Viszont szépen lassan, fokozatosan.

Dorina október elején, a szombathelyi világkupán valószínűleg még csak nézőként lesz jelen, hiszen várhatóan addigra nem lesz százszázalékos állapotban.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!