Kézilabda
Farkas Johanna

Szakosztályvezetői értekezlet (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.09.14 Frissítve: 2020.09.14 MTK Budapest

dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, Deutsch Péter, ügyvezető elnök és Kuti Máté, sportszolgáltatási igazgató tájékoztatta szakosztályaink vezetőit az idei esztendőben történtekről és a tervezett, vagy már megtörtént változásokról.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban tartott megbeszélésen dr. Deutsch Tamás bemutatta Nyéki Anitát, a klub új létesítményüzemeltetési igazgatóját és Kuti Mátét, az egy hónapja kinevezett sportszolgáltatási igazgatót.

Az elnök tájékoztatta a vezetőket arról, hogy a milyen feltételrendszerek mentén lehet működtetni a szakosztályokat a koronavírus-járvány okozta helyzetben, és reményét fejezte ki, hogy 2021-ben Tokió meg tudja rendezni a nyári olimpiát.

Deutsch Péter ismertette azt a menetrendet, melynek alapján a szakosztályok tisztségviselőivel – néhány napon belül – egyenként értékelik a helyzetet, és kitűzik az új célokat.

Kuti Máté bemutatta azt az új – közel egyéves, saját fejlesztés után munkába álló – számítástechnikai rendszert, melynek tesztidőszaka a héten elkezdődik. Az új szoftver várhatóan 2021. január 1-jétől segíti a szakemberek munkáját.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!