Taekwondo
Patakfalvy Luca

Sportos vakáció a városban (GALÉRIA)

Publikálva: 2017.06.10 Frissítve: 2017.06.10 Vívás

Remek kezdeményezés a fiatalok számára.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezték a „Sportos vakáció a városban” című eseménysorozat sajtótájékoztatóját. Budapest Főváros Önkormányzatának programja ingyenes, mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokat kínál általános és középiskolás fiataloknak.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes elmondta, cél, hogy kimozdítsák a fiatalokat.

– Iskolakapun kívüli programokról van szó, melyek tartalmas, sulin kívüli eseményekre biztosítanak lehetőségeket. Nemcsak sportolási, hanem kulturális és művészeti tevékenységekben is részt vehetnek a fiatalok. A cél az, hogy mindenki sportolhasson, és hogy folyamatosan bővüljön a paletta.

dr. Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke megerősítette, ilyenkor kint a helye a gyerekeknek.

– A diákok számára ez az év legizgalmasabb időszaka, így bíztatjuk őket, hogy olyan programokban vegyenek részt, amelyek adott esetben életre szóló élményt nyújthatnak, és izgalmas, ingyenes, értékes szabadidőtöltést biztosíthatnak a fiatalok számára a városban.

Az eseményen jelen volt még az MTK Budapest világkupagyőztes vívója, Márton Anna, Joó Abigél, Európa-bajnoki ötödik helyezett cselgáncsozó, Tóth Krisztián, junior világbajnok cselgáncsozó, az utóbbi két sportoló edzője, Pánczél Gábor, valamint volt válogatott labdarúgó, Bognár György is, akik mind elmondták, támogatják a kezdeményezést.

Az iskolások – többek közt – tánc, cselgáncs, ökölvívás, labdarúgás, sakk, asztalitenisz, vívás és több művészeti foglalkozáson vehetnek részt.

A részletes programajánló a mozaikgsz.hu honlapon és az IKP programsorozat Facebook-oldalán lesz olvasható.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!