Atlétika
Moravcsik Angéla

Sólyom Dóra köszöntése (GALÉRIA)

Publikálva: 2015.09.07 Frissítve: 2015.09.13 Kézilabda

Az MTK Budapest 18 éves világbajnoka vendégeskedett a klub elnökénél

A portugáliai ifjúsági világbajnokságon, K2 500 méteren aranyérmes Sólyom Dórát köszöntötte dr. Deutsch Tamás, a Magyar Testgyakorlók Köre elnöke.

A Radnóti Miklós Gimnázium tanulója, a Brüll Alfréd Akadémia sportolója, edzőjével, Makrai Csabával és a szakosztály igazgatójával, Rajna Andrással érkezett.

A rendkívül szerény kajakos, aki a KSI versenyzőjével, Racskó Fruzsinával állhatott a dobogó legfelső fokára, virágcsokrot, csokit és speciális – névre szóló – éremtartót kapott ajándékba.

A rekeszes tárolónak akár már a hétvégén is nagy hasznát veheti, hiszen indul a győri maraton világbajnokságon is, ahol a 18 kilométeres távon, egyesben próbálja ki magát. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

– Úgy érzem, hogy a felkészülésem jól sikerült, bár már kezdek izgulni, hiszen ez az első versenyem egyesben világbajnokságon, de remélem minden rendben megy majd.

– Dóra nagy értéke az egyesületnek, nem véletlenül került az egyéni sportolók felkészülését segítő Brüll Alfréd Akadémia tagjai közé – mondta az elnök, aki egyetértett Makrai Csabával abban, hogy ha Rióban nem is, de a következő olimpiákon Dóra sok örömöt szerezhet a kajak-kenu szerelmeseinek és az MTK Budapest szurkolóinak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!