Kézilabda
Szőke Szonja

Short track: Talabos Attila három aranyérmet nyert az országos bajnokság első napján

Publikálva: 2021.02.26 Frissítve: 2021.02.26 Rövidpályás gyorskorcsolya

Soha rosszabb kezdést.

Pénteken, a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban rendezték meg a rövidpályás gyorskorcsolya junior országos bajnokságot. Egyesületünket számos tehetséges sportoló képviselte, közülük a legjobb napot a korábbi EYOF-győztes, Talabos Attila fogta ki. Attila a legidősebbek között lépett jégre, és az 1500, valamint az 500 métert is sikerült megnyernie. Ugyanebben a korcsoportban a lányoknál is ünnepelhettünk érmeket, hiszen Varga Regina 500 méteren harmadik, 1500-on pedig második lett.

A junior „B” mezőnyben a lányok 1500 méterén Schönborn Melinda nyakába ezüstöt, Dobrán Flóráéba pedig bronzérmet akasztottak. Ezután 500 méteren felcserélődött a sorrend: Flóra második, Melinda harmadik lett. A fiúknál Zhang Yu Jie Dominik 1500-on bronzot, 500-on ezüstöt szerzett, utóbbi számban épp klubtársa, Krausz Ármin előtt ért célba, aki így a dobogó harmadik fokára állhatott.

A napot kitűnően zártuk, hiszen a fiúk „A-B” korcsoportos összevont váltójában magabiztosan, több mint tíz másodperces előnnyel nyert a Talabos Attila, Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Vida Ádám összeállítású csapatunk.

A részletes eredménysor ITT található.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!