Atlétika
Szabó Beatrix

Short track: remek hétvégét zártunk (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2021.12.05 Frissítve: 2021.12.06 Rövidpályás gyorskorcsolya

Ketten is dobogóra állhattak a felnőttek között a Mikulás-kupán.

Hétvégén a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban rendezték a 30. Mikulás-kupát. Rövidpályás gyorskorcsolyázóink kitettek magukért a háromnapos nemzetközi versenyen, és több szép eredmény is született. 

A férfiak mezőnyében Bontovics Balázs egy győzelemmel, egy második, valamint egy negyedik hellyel ezüstérmes lett összetettben. Czank-Varga Benjámin 9., Zsang Ju Jie Dominik 10., Szilágyi Ábel 12., Krausz Ármin 13., Imre Patrik 15., Olti Miklós 23., Sipos Dominik 29. helyen zárt. A junior „A” kategória pontszámításában Zsang Ju Jie Dominik bizonyult a legjobbnak, megelőzve klubtársát, Krausz Ármint.

A nőknél Schönborn Melinda két győzelmet jegyzett a hétvégén, ezzel az összetettet is megnyerte, míg Szigeti Dóra a harmadik helyen zárt. Nagy Netti 12., Schönborn Virág 25. lett.

A junior „C” korosztályban Kun Bence Benedek 8., Győry Péter 17. helyen végzett. A junior „D” lányok mezőnyében Kiss-Gebora Flóra szerepelt a legjobban, összetettben ezüstérmet ünnepelhetett. Haszonits Hanna a 16., Dunay Gerda 19., Csörgő Lilien a 20., Zsu Saoji 35. lett.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!