Tenisz
Fucsovics Márton

Short track: Két győzelem összetettben

Publikálva: 2021.03.22 Frissítve: 2021.03.23 Rövidpályás gyorskorcsolya

Nagyszerűen szerepeltünk az idény utolsó viadalán.

Rövidpályás gyorskorcsolyázóink a hétvégén a szezon utolsó versenyén, a Tisza-kupán léptek jégre. A háromnapos rendezvény alatt a junior „D” kategóriában csillogtunk leginkább, hiszen itt a lányok között Kiss-Gebora Flóra, a fiúk között pedig Kun Bence Benedek ünnepelhetett összetett győzelmet.

Flóra 1000 és 500 méteren második, 777 méteren első lett, míg Bence megnyerte az 1000-et, illetve az 500-at, 777 méteren pedig a 4. helyen ért célba. A junior „E” korcsoportban a lányoknál Dunay Gerda a 6., a fiúknál Kiss-Gebora Bence az 5., Olti Miksa a 6. lett. A junior D-korcsoportos lányoknál Görgényi Antónia összetettben második, Csörgő Lilien összetettben harmadik helyezést ért el.

A női felnőtt pontversenyben Schönborn Melinda a 4., Schönborn Virág a 12. helyet szerezte meg, fiúknál Olti Miklós a 9., Sipos Dominik a 10., Dunay Máté a 13. legtöbb pontot gyűjtötte.

Zárásként a „C-D” korosztály összevont fiú váltója bronzérmes lett, míg a lányok épphogy lemaradtak a dobogóról, negyedikként értek célba.

Az értékelés alapján Schönborn Melinda a felnőtt nők mezőnyében első helyeztt lett, Schönborg Virág pedig a junior C-korcsoportban kilencedik helyen végzett.

A részletes eredménylista ITT található.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!