Kézilabda
Koronczai Petra

Röplabda: „A klub stabil hátteret tudott biztosítani az Extraligában, ami idén sem lesz másként” ‒ Endrődi Hanna

Publikálva: 2023.08.30 Frissítve: 2023.08.29 Röplabda

Hanna a harmadik szerződéshosszabbító röplabdázó.

Divényi Zita és Briga Zsanett után Endrődi Hannán volt a sor, hogy elmesélje, miért döntött újra klubunk mellett, milyen célokkal vág neki az NBI-nek, és hogyan alakul az új csapat. Hanna számára fontos, hogy a tanulmányai és az élsport megférjen egymás mellett.

‒ A kiesés ellenére is a klub stabil hátteret tudott teremteni számunkra az előző szezonban és ez idén sem lesz másképp. Emellett továbbra is támogatnak a tanulmányaim folytatásában, ami nagy előnyt jelent számomra. Míg az Extraligában sok esetben a légiósoké a főszerep, NBI-ben a magyar fiatalok nagyobb számban mutathatják meg a tudásukat. A bajnokságban több csapat szerepel, így több mérkőzésünk lesz a szezon során.

A csapat célja a dobogós helyezés, amihez sportolónk jó játékkal szeretne hozzájárulni. Ugyan még csak pár hete edz együtt a gárda, de a kellő segítség pályán és azon kívül is megvan.

‒ Csapatunk célja, hogy éremmel zárjuk a szezont, emellett minél kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtsunk. Egyéni célom, hogy minél jobban szervezzem a játékot, ezzel segítve a csapattársaimat. A csapathangulat már most is nagyon jó, minden edzésen kihozzuk magunkból a maximumot. Egész évben fogunk tudni küzdeni egymásért, támogatni a többieket a pályán, és azon kívül is.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!